Ford fairlanen 1969 ohjauskulmien arvot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja kape, 2.5.2012.

  1. kape

    kape 3rd gear

    Eli olisin etsimässä arvoja pyöränkulmille, koitin googlea ja hakua mutta ei löytynyt, olisiko kellään arvoja pamauttaa tänne.

    Samalla huomasin sellaisen efektin, Kun kiihdyttää niin kosla vetelee joka suuntaan ettei tie meinaa rittää, mitähän kannattais tarkistaa, keulan nivelissä ei huomattu katsurin kanssa väljiä osia.
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Voin laittaa ku pääsen töistä. Tosin arvot on sitten vuoden 1969 renkaille..
     
  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

  4. kape

    kape 3rd gear

    Kiitos!
     
  5. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Casteria saisi laittaa mielestäni rutkasti enemmän nykyrenkaille kuin nuo alkuperäiset ohjeet näyttää. Itsellä -69 Torinossa casteria yli 2,5 astetta positiivista ja camberia negatiivista 1/2 astetta. Aurausta noin 10 minuuttia. Mitä enemmän casteria saa niin sitä suoremmin Torino tuntuu kulkevan ja ohjaus palauttaa kulmissa voimakkaammin.

    Täältä löytyy hyviä nykyarvoja: http://www.totalcontrolproducts.com/faq ... nmentSpecs
     

Kerro tästä muillekin!