Ford Falcon Coupe -79

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Tonitus, 23.8.2005.

 1. Tonitus

  Tonitus 1st gear

  Että oisko mahdollista mistään maahantuoda Aussimallinen Ford Falcon, et onko saatavuutta mahdollisesti muualtakin, kun Australiasta, tai amerikoista..
  Olen kiinnostunut kyseisestä autosta, koska samanlaista Käytettiin Mad Max elokuvissa Interceptorina. ja haaveenani olisi itse saada samanlainen, muttakun ei ole fordia, joka siihen sopisi.. että ajattelin kysellä teiltä, jos tietäisitte. :D
   
 2. fairlane

  fairlane Gearhead

 3. Tonitus

  Tonitus 1st gear

  jees, mut uudempi malli vain, niinku tälläne -> http://www.lastinterceptor.com/stock1.jpg

  taino ei noil oikeastaan edes paljon näköeroja ole..

  Mut tahtoisin vain tietää, et oisko mahdollisuutta tuollaista suomeen maahantuoda, tilata..
   
 4. Slas

  Slas Gearhead

  On mahdollista. XB ja XC poikkeavat XA:sta ulkoisesti lähinnä keulapeltien ja takavalojen ym. pienen osalta. Tuo ylläolevassa urlissa mainittu auto on harmaatuotu uutena Englantiin '73 josta se on tuotu '99 Suomeen ja rekisteröity tänne. Jos lähtisin nyt etsimään moista niin pitäisin vaihtoehtoina edelleen Englannista etsimistä, sikäläisissä autolehdissä kuten Custom Car (http://www.kelsey.co.uk/) ja CHPublications Ltd:n ilmeisesti edesmennyt Street Machine (nyt American Car World http://www.chpltd.com/acw/) on näkynyt aika-ajoin Australian Falconien myynti-ilmoituksia. Ehkäpä ostoilmoitus purisi?
  Toinen vaihtoehto olisi rapakon takaa Amerikasta tuominen, sieltä on varsin hyvät autontuontikanavat ja kontaktit Suomeen valmiiksi ja muutama putiikki on kilvan rahdannut yli 25-vuotiaita aussivehkeitä jenkkeihin josta sellaisen voisi hyvinkin löytää. mm. http://www.madmaxcars.com/
  Kolmas vaihtoehto olisi tietenkin hakea vehje suoraan Australiasta, josta taisi tulla hiljan Suomeen mm. tuoreempi lava-Falcon.
  Rattihan kaikissa on oikealla.
  Tuollaiset ovat tällä pallonpuoliskolla sen verran harvassa että en lähtisi tuonnin vaivan päälle rakentelemaan elokuva-auto-kopiota. Käy vaikka sillä rahalla muutaman kerran Englannissa Cars of the stars-museossa katsomassa sitä oikeaa.

  -Slas
   
 5. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  On kyllä nätti auto! :D
   
 6. Tonitus

  Tonitus 1st gear

  Kiitoksia, kyllä näistä apua on ensihätään. ja tiedän nyt sentään edes sen, että mahiksia on tuoda sellainen suomeen.. paljonkohan matka aussien maahan maksaisi, jos tässä joskus tulevaisuudessa sinnepäin menisi, tai vaikka tilaisin sieltä.. mutta en jotenkin luota noihin.. jos vaikka toimittaisivat vain auton rungon, eikä konetta, eikä mitn.. :D
   
 7. Tonitus

  Tonitus 1st gear

  Missähän hinnoissa nuo 70-luvun fordit pyörisi australiassa? En kyllä usko, että siellä niin kalliita ovat, koska nehän on siellä arkipäivän autoja.. Mitä mieltä te olette?
   
 8. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Taitaa olla hyväkuntoisen löytäminen siellä hankalaa jos meinaa pienemmällä budjetilla etsiä. Eräs datsuni-harrastaja puhui että lennot ausseihin melko suorana olis ollu 9000 markkaa :eek:
   
 9. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Parhaita paikkoja löytää tuollainen on tietenkin Aussit ja Uusi-Seelanti. Sitten jotain pieniä mahiksia on löytää yksilöitä mista jossa vasemmanpuoleinen liikenne esim Etelä-Afrikka, Kenia, Indonesia jne.
  Noita matkoja Ausseihin ja Uuteen-Seelantiin saattaa sada ihan kohtuu hintaakin, jos pystyy varaamaan ajoissa. Mutta mitä maksaa rahti sieltä Suomeen? Taitaa homma kaatua tuohon. Jostain nettisivulta saattaa löytyä yksilöitä esim.E-bay austraalia. Olen törmännyt jossain netissä myytävänä oleviin klassikko auto sivuihin Ausseissa ja Uudessa Seelanissa, en vain muista nyt.
   

Kerro tästä muillekin!