ford ltd:n valojen rele?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja olds79, 11.10.2009.

  1. olds79

    olds79 3rd gear

    mistähän tuon ajovalojen releen pitäis löytyä tuosta -83:sta farkku ltd:stä? Arvelin että ois joko releessä vika tai katkaisijassa kun häviää valillä ajovalot kokonaan tai rupee vilkkumaan pitkät päällä. Lyhyvillä ajettaessa on muutaman kerran käyny hetkellisesti valot pimeenä, mutta muuten toimii.
     
  2. sedandeville

    sedandeville 1st gear

    eipä löydy relettä mistään, kun siinä ei ole alunperin. kannattaa laittaa koska vilkkuminen johtuu valokatkaisian ylikuormitus suojasta.
     
  3. olds79

    olds79 3rd gear

    jep. sitten pitää laittaa rele.
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ja kannattaa myös uusia se valokatkaisin. On voinut saada kipeää sen verran ettei releytyksestä huolimatta toimi enää luotettavasti.
     
  5. olds79

    olds79 3rd gear

    kiitti vinkistä.
     

Kerro tästä muillekin!