Ford/Mazda 2,0 tddi lämmöt tapissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wili, 6.9.2012.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Kysytääs täältäkin jos joku osaisi auttaa kun ei tuo Foordin oma merkkipalsta apua anna.

    Kyseessä siis -01 Mondeo. Eilen ajossa lakkasi lämpimän ilman tulo ohjaamoon ja samantien nousi lämmöt tappiin -> auto tien sivuun.

    Vahva arvaus itselläni on vesipumppu koska aiemmin ei ole oireillut ja tuossa mallissa ilmeisesti nokkaketju pyörittää pumppua joten hihnavauriokin on poissuljettu. Termari vaihdettu keväällä ja nestettä on säiliössä riittävästi.

    Vinkkejä vianetsintään? Onko kukaan em. koneeseen pumppua vaihtanut eli mitä muuta varattava kuin pumppu, nestettä ja lehmän hermot... :mad:
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mazda ja kansi pska
     

Kerro tästä muillekin!