Ford/Mercury/Lincoln PATS avaimet ja ovikoodi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja maverick999, 1.8.2020.

 1. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Onkos kukaan lisännyt avaimia noihin uudempiin fomocoihin? Itellä olisi Lincolniin vain yksi avain. Toista ei tullut kauppaan mukaan. Kyseessä on siis 2004 Town car jossa PATS. Onnistuuko toisen siruavaimen lisääminen helpolla vai tarviiko joku ”master key” tai jotain koodailua että onnistuu?

  Toinen juttu, että en tiedä tuon ovikoodia. Vanhemmistahan se löytyy jostain takakontin saranasta tai oven pielestä, uudemmista vain ecusta. Onkohan perus korjaamoilla kykyjä kaivaa koodi esiin vai pitäiskö turvautua johonkin ”spesialistiin”?

  Ei viittisi enää toista kertaa murtautua omaan autoon...
   
 2. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Muistaakseni tarvitsee kaksi avainta, että saa ohjelmoitua uuden noin uudessa.

  Vaihtoehdot on kloonata avain ja olla ohjelmoimatta itse seuraaviakaan.
  Tai.
  On niitä spesialisteja ketkä pystyy tekemään koko reperttuaarin uudestaan Master/slave avaimineen.
   
 3. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Sisältyykö kloonaukseen jotain ongelmia/ huomioitavia juttuja? Vai tehdäänkö normaalisti useita ”eri” avaimia vain jonkin penkkien muistipaikkojen tai varastamisen/katoamisen varalle, jolloin kadonneen avaimen saisi ”deletoitua”? Muutenhan tuo kloonaus taitaisi olla helpoin temppu.
  Katselin tuolta autonavaimet.fi:stä että siellä pitäisi onnistua jopa kokonaan uuden setin teko tyhjästä. Ehkä soittelen ja kyselen hintoja.
   
 4. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  No "huonomman" varas suojan se antaa kun on tietokoneen mielestä täysin sama avain, mutta todellisuudessa jos yhden avaimen hävittää niin väitän ettei juuri ketään käy ohjelmoimassa hävinnyttä avainta pois.
  On edullisin temppu olisiko jotain 100e luokkaa kokonaisuudessaan.
   
  maverick999 tykkää tästä.
 5. dallas

  dallas Gearhead

  Se ovikoodi on printattu tarraan lukitusmoduulin kanteen. Moduuli pitäisi olla kuskin oven sisällä. Oviverhoilu irti ja oikeassa yläkulmassa musta muoviloota johon menee johtoja.
   
  cdv70 ja maverick999 tykkäävät tästä.
 6. maverick999

  maverick999 Gearhead

  Kiitokset! Sieltähän se löytyi. Nyt pelaa.
   
  dallas tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!