Ford Mustang 86-93

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tanari, 25.11.2003.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    minkälainen peli ajaa, onko alusta "löysä" jenkkimäinen, vai melko kova "sporttinen"? Onko kokemuksia talvikäytöstä, miten riittää lämpöä sisälle, käynnistyvyys 302cidisessä fordin koneessa on ilmeisestikkin hyvä. Bensan kulutus tietty kiinnostaa myös, ite uskoisin että tollanen uus EFI menee maantiellä n.8-10litraa ja kaupungissa 15, oonko kaukana oikeista kulutus lukemista?

    ja saa muutenkin kirjottaa että minkälainen peli on ja mitä kannattaa tutkailla kun on kyseistä peliä ostamassa.
     
  2. Jukka

    Jukka 3rd gear

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minä ajelin yhden vuoden Mustang 5.0 LX -90 ihan päivittäiset työmatka-ajoni. Ihan kiva peli oli, keskimääräinen kulutus oli n. 15 l, kun ajo oli pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Hyvin pelitti ja käynnistyi ilman lohkolämppäriäkin ja oli ihan lämmin ja kesäisin vilpoinen, kiitos ilmastoinnin ja kattoluukun. AOD ei ollut kaksinen lähinnä vähäisten välitystensä takia, muuten sekin toimi moitteetta. Kerran jätti jonnekin parkkikselle, kun joku anturi kuoli ja ritsa ei inahtanutkaan. Stockmannilla vika löytyi heti ja uuden anturin jälkeen ei ollut murheita. Kaiken kaikkiaan kiva auto, yksi niistä, jonka olisi voinut vaikka pitää.
     
  4. tanari

    tanari 1st gear

    vaikuttaa hyvältä :smile: pitääpäs piipahtaa mustangi clubin sivuilla kattelemassa
     

Kerro tästä muillekin!