Ford natikat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja slitre, 15.7.2012.

  1. slitre

    slitre 1st gear

  2. Futurage

    Futurage Gearhead

    Kekkerit onnellisesti takana.Kaikki meni hienosti. Sade ei haitannut ajamista, lauantaina tuli ehkä 20 minuutin tauko sadekuuron takia. Sunnuntaina alkoi sataa rankasti palkintojenjaon aikana, joka tästä syystä suoritettiinkin Paddockissa.
    En tiedä vaikuttiko edellisen viikoin sadepitoiset sääennusteet osanottajamäärään, mutta sekä autojen että katsojien määrä (sisäänpääsy- ja ajomaksujen perusteella)oli samaa hyvää luokkaa kuin esim.viime vuonna.

    Kaikki tulokset tulevat jossain vaiheessa nettisivuille, mutta mainittakoon tässä sen verran että Ford Championin tittelin vei Arto Malinen yhden pisteen erolla Mika Kosolaan ja Antti Hirvoseen.

    Kiihdytyksessä ajettiin viime vuotta lujempaa. Timo Suojanen ajoi -80 Foxillaan noin 9,5 sekan aikoja. Toiseksi nopein oli Jyrki Peltonen( 10.02 muistaakseni) Raptor-dragsterillaan. Kympin puolelle ajoivat myös Pasi Laine Ranchero 528 cid ( noin 10,4 / 212 kmh), Asseri Mikkola -90 Fox 10,5 / 219 kmh ja Ahti Hietavirta -68 Falconillaan 10,9 / 203 kmh. Monien puhtaasti katuautojen varttimailin loppunopeudet olivat 190-200 kmh tuntumassa, se on katuautolta oikeasti lujaa.

    Rata-ajon nopein oli Petteri Uljas -67( -68 ?) Mustangillaan. 60-luvun rautalohkoinen FE moottorinen Musse peittosi nuoret pikkuveljensä ! Lähellä oli ettei jo menty alle 1.30.

    Slalomin voitti Mika Kosola -07 GT 500 Mustangillaan. Burniksessa Timo Nikola teki selvää jälkeä 432 cid FE:llä varustetulla -59 Edselillään.
    Timon Edsel voitti myös autonäyttelyn.
    Suorituksen arvoa nostaa se että Timo asuu Raahessa eikä Edseliä tuotu trailerilla.Eikä todella säästellyt autoa sillä edellämainittujen suoritusten lisäksi Timo otti osaa sekä slalomiin ja rata-ajoon ja voittikin koko viikonlopun kovimman kengittäjän pokaalin !

    Puolestani kiitos koko järjestäjäporukallE sekä kaikille mukanaolleille !
     

Kerro tästä muillekin!