Ford Nationals 2015 !

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Futurage, 21.5.2015.

 1. Futurage

  Futurage Gearhead

  FORD NATIONALS 2015

  Natikat järjestetään tuttuun tapaan Alastaron moottoriradalla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina 1.8.2015.

  Koko Alastaron moottorirata on jälleen varattu US Fordien, Mercuryiden, Lincolnien ja Edseleiden käyttöön, tai minkä tahansa laitteen, jonka kori tai moottori on isonveden takana valmistettu FoMoCo-tuote.

  Kiihdytyksen ajanotosta vastaa FHRA virallisilla laitteillaan. Slalomin ja rata-ajon ajanotto edellisten vuosien tapaan.

  Portit avautuvat klo 8.00 ja tapahtuma alkaa kiihdytyksellä klo 10.00. Harrasteautoilla sisäänpääsy alueelle, normaalit käyttöautot parkkipaikalle.

  Luvassa on tuttuun tapaan jälleen tiivis paketti veekasien karjuntaa, hyvää fiilistä, tuttujen tapaamista, autojen riivaamista kiihdytyksessä, mutkaradalla sekä autoslalomissa. Halukkaille on virallisen kiihdytyksen jälkeen mahdollisuus testata /esitellä autonsa kykyä tuottaa rengassavua epävirallisessa burnis-kisassa kiihdytyssuoran burnispaikassa.
  Alueella on koko päivän kestävä satojen autojen näyttely ja iltapäivällä halukkaille mahdollisuus osallistua noin tunnin kestävään cruisailuun lähiympäristön kauniissa maisemissa.

  Väriä tapahtumaan tuovat myös nopeat kiihdytystä ajavat muiden merkkien edustajat. Paikalle saapuu myös muutama ”oikea” kiihdytysautokin testi/näytöslähtöjä ajamaan. Vierailevana kutsuvieraskerhona Club Corvette of Finland.

  Edellisvuosien kokemuksista viisastuneina palkintojenjako suoritetaan välittömästi kilpailujen päättyessä klo 18 jälkeen ravintola Paddockissa eikä varsinaisia iltabileitä siellä myöhemmin illalla järjestetä. Näin jää tiukan ( ja yleensä kuuman !) kesäpäivän jälkeen paremmin aikaa rauhoittua päivän ajoja läpi käyden.

  Kisa-alueen ravintolat anniskeluoikeuksillla ovat luonnollisesti auki koko päivän.

  Illalla mökkikylässä ovat saunat lämpiminä ja rock´n roll soi. Paikalle järjestäjien mökille Tomminkujalle saapuu Korpela Racingin uusi kuljetusrekka karaokelaitteineen. Nähtäväksi jää saammeko tänä vuonna kuulla karjuntaa myös mökkialueella !

  Aikataulu lauantai 1.8.2015

  8.00 : Portit aukeavat ja katsastus alkaa ( kypärä pakollinen kilpaa ajavilla).
  10.00 -14.00 : kiihdytys.
  10.00 -14.00 : slalom.
  14.00 -15.00 : Cruisinglenkki luonnonkauniissa lähiympäristössä.
  14.00 -18.00 : rata-ajo.
  18.15 : palkintojenjako Paddockissa

  Ilta – saunat lämpiminä /vapaata seurustelua mökkikylässä. Katso majoitustiedot ja lisätietoa osoitteesta www.fordnationals.net

  Hinnasto

  Sisäänpääsy alueelle 10 € / hlö. Alle 12 v lapset ilmaiseksi.
  Kiihdytys 25 € / päivä.
  Rata-ajo 25 € / päivä.

  Lisätietoja :
  Ville Sievers 0400 834 819
  Juha Pokkinen 0400 639 779
  Seppo Kokko 040 525 4114

  TERVETULOA !

  Ford Freak Club of Finland
  Ford Mustang Owners Club of Finland
   

Kerro tästä muillekin!