Ford Nationals Alastaro Circuit 11-12.7.2009 !!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Futurage, 10.10.2008.

  1. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

    Ford Nationals 2009 tapahtumasta tehdään perinteisesti video pläjäys http://ph-video.com/index.html toimesta. Raaka materiaalia on kasassa monta tuntia joista aletaan koostamaan yhden DVD-levyn koostetta tapahtumasta. Valmistumis aikataulu on n.2kk päästä, mutta ennakko tilauksia otetaan jo vastaan.
    VAIN JA AINOASTAAN KAAVAKKEELLA -> http://ph-video.com/lomake/
    Levyltä löytyy jokaisesta ajetusta lajista kuvauksia, sekä in-car kuvaa radalta monesta eri autosta. Hinta ja toimitustapa sama kuin viime vuonna eli pelkkää toimintaa yhdellä levyllä + kansineen kotiin toimitettuna = 25e.
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Tilattu on ja nyt vain odotellan postilaatikon täyttymistä :rotfl: .
     
  3. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

    HIIIIOOOOP !!
    Tällä hetkellä kokonaista 8kpl ennakko tilausta tullut ??? Filmillä paljon erilaisia ajosuoritteita, ajohallinnan menetyksiä, tyylikkäitä linjoja, in-car kuvauksia monesta eri autosta sekä hämmentävä loppukevennys spektaakkeli...
    Tilauksia vaan menemään, niin saattaa ensi vuonnakin ilmestyä levyä. Levystä nyt olemassa raakaversio jota huomenna pienen kriitikko ryhmän kesken säädetään. :argue: :poff:
     
  4. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

    Noniin te HARVAPÄINEN ( :poff: ) tilaaja ryhmittymä siellä suomenniemellä. Nyt on ruvennut jo ensimmäisillä postilaatikot kolahtelemaan vireopläjäyksestä. Ritiikkiä otetaan tänne niin puolesta, kuin vastaan, kelpasiko, (miksi?) jos ei niin mitä muutetaan ensivuodelle? Tietysti koko ajan on hakusessa uusia editoijia, tässä olisi tarjolla kultakaivos pienellä työllä... :lol:
     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Hyvältä näytti. Täytyy syventyä tarkemmin sisältöön kuuman glögin ja terävien kera kunhan ehtii... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!