Ford Nationals Malmi 5.8

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 5.8.2017.

 1. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Avataan ketju videolla.
   
  Black Nova, jknR, MaxDura ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Olipahan mahtava päivä Malmilla Ford Natikoissa, paljon hienoa kalustoa paikalla ja keli mitä parhain, sadepilvetkin kiersivät alueen ja aurinko helotti...no naamahan siellä kärähti :odoops:

  Blacklist autot ottivat useasti yhteen ja haasteitakin ilmeisesti heiteltiin tiuhaan tahtiin, kun tietyt auto olivat jatkuvasti kisaamassa...toiset tekivät huimaa nousua listalla ja joillakin taas oli huonompaa tuuria :odroll:
  Tuplaturbo pick up oli hieno nähdä taas radalla...tuntui toimivankin tiputellessaan vastustajia.

  Sininen Ford F250 blowerilla oli myös häijy laite, sellainen lentotukialuksen kokoinen laiva ja irtosi viivalta ilmeettömästi turhia sutimatta ja nakutti 12.00 s / 190km/h pintaan toistuvasti...kaunista katsottavaa kun sellainen malmilaiva poistuu maisemaan.

  Olihan siellä toki monta muutakin tosi upeaa laitetta, kuten se rajusti ärjyvä musta Chevy II julmalla ProCharger:lla...tehoa tuntui olevan, mutta rata tuntui olevan kovin liukas.

  Se screen näyttö oli hyvä aikojen suhteen, mutta jonkinlainen voittajavalo saisi olla, vaikka niin että voittajaradan ajan taustaruutu muuttuisi vihreäksi...aina ei ollut helppo nähdä etuviistosta kumpi ehti ensin maaliin ja voitti vedon.

  Kaikin puolin erittäin onnistunut tapahtuma, isot kiitokset järjestäjille ja tietty kaikille kisaajille :odcool:
   
  kapa73 tykkää tästä.
 3. 383

  383 Gearhead

  Hyvä tapahtuma tätä on kaivattu.positiivista ajattaminen tosi ripeätä tahtia (joku oli ehtinyt ajaa 29 kertaa) minkä takia tämmöinen ajattaminen ei onnistu sm-kisoissa :):):):):):):)

  Iso miinus minkä takia kun se eräs vaatemainos pyöri niin silloin volyme 100% nupit kaakossa siellä ihmiset seisoi sormet korvissa katsomossa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
   
 4. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Oli hyvä tapahtuma. Harmi vaan että Fordit oli jääneet sinne harrasteparkkiin paria Mustangia, Escorttia ja Angliaa lukuunottomatta. Olisin tullut itse vetämään Metritaunuksella pohjat, mutta mulla ei ole siinä turvavöitä :p
   
 5. felix200SX

  felix200SX 2nd gear

 6. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

 7. Patwh

  Patwh 2nd gear

 8. litres

  litres 2nd gear

  Btw, millä tekniikalla se oranssinkeltainen rambler on?
   
 9. 383

  383 Gearhead

  Moparin pikkulohko
   
 10. litres

  litres 2nd gear

  Thanx
   
 11. XVD

  XVD 3rd gear

  Eli siis Ford natikoissa ajaa muita merkkejä enemmän ku foordeja? Mitä wtf... kummaa..? Voisi itekki olla paikalla mustangilla jos olisi vähä likempänä... 600km suuntaan on vähän liikaa nyky tuloilla... eikö siellä etelässä oo enää yhtään ford harrastajaa.?
   
 12. litres

  litres 2nd gear

  On täällä Fomoco harrastajia, sitä en tiedä miksi viivalle eivät lähteneet...
   
 13. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Hieno tapahtuma ja hyvin järjestetty. Kiitos järjestäjille.

  Edellisiä kompaten, on huomattu. mikä tahansa tapahtuma tänä päivänä, FoMoCot on aina vähemmistössä. Tanarit ei ilmeisesti irtoa navetan ylisiltä niin helpolla kuin GM:t ja Moparit...
   
 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

 15. ata

  ata Gearhead

 16. 1320

  1320 Gearhead

  Hienosti toimi kaikki järjestelyt ja ajattaminen oli ripeää! Jopa näyttötaulut toimi heti ekoista lähdöistä alkaen, niin ei tarvinnut arvailla että mitähän aikoja ne alkupään autot ajeli. Toivottavasti ensi kesänä järjestetään lisää näitä kiihdyttelyjä Malmilla, kaikissa kolmessa tuli käytyä kattomassa (kun ei toi oma harraste oo vielä liikenteessä) ja hauskaa oli joka kerta.

  Tuolla on jokunen kuva Ford Nationalseista... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2017/Ford+Nationals+Street+Drags+5.8.2017/

  Ja tossa pari videonpätkää, ekaks pari mitkä jo laitoinkin tonne Blacklist ketjuun, mutta laitetaan nyt tähänkin kaikkien kiusaksi.:poff:  Tossa on sitten tollanen pidempi pätkä, missä on sekalaisia lähtöjä koko päivän ajalta...
   
  4d sedan, LordMrFord ja MaxDura tykkäävät tästä.
 17. niclas

  niclas 3rd gear

 18. superbird

  superbird Gearhead

 19. MustangSally

  MustangSally Gearhead

Kerro tästä muillekin!