Ford Nationals Malmi 5.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 5.8.2017.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Avataan ketju videolla.
     
    Black Nova, jknR, MaxDura ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Olipahan mahtava päivä Malmilla Ford Natikoissa, paljon hienoa kalustoa paikalla ja keli mitä parhain, sadepilvetkin kiersivät alueen ja aurinko helotti...no naamahan siellä kärähti :odoops:

    Blacklist autot ottivat useasti yhteen ja haasteitakin ilmeisesti heiteltiin tiuhaan tahtiin, kun tietyt auto olivat jatkuvasti kisaamassa...toiset tekivät huimaa nousua listalla ja joillakin taas oli huonompaa tuuria :odroll:
    Tuplaturbo pick up oli hieno nähdä taas radalla...tuntui toimivankin tiputellessaan vastustajia.

    Sininen Ford F250 blowerilla oli myös häijy laite, sellainen lentotukialuksen kokoinen laiva ja irtosi viivalta ilmeettömästi turhia sutimatta ja nakutti 12.00 s / 190km/h pintaan toistuvasti...kaunista katsottavaa kun sellainen malmilaiva poistuu maisemaan.

    Olihan siellä toki monta muutakin tosi upeaa laitetta, kuten se rajusti ärjyvä musta Chevy II julmalla ProCharger:lla...tehoa tuntui olevan, mutta rata tuntui olevan kovin liukas.

    Se screen näyttö oli hyvä aikojen suhteen, mutta jonkinlainen voittajavalo saisi olla, vaikka niin että voittajaradan ajan taustaruutu muuttuisi vihreäksi...aina ei ollut helppo nähdä etuviistosta kumpi ehti ensin maaliin ja voitti vedon.

    Kaikin puolin erittäin onnistunut tapahtuma, isot kiitokset järjestäjille ja tietty kaikille kisaajille :odcool:
     
    kapa73 tykkää tästä.
  3. 383

    383 Gearhead

    Hyvä tapahtuma tätä on kaivattu.positiivista ajattaminen tosi ripeätä tahtia (joku oli ehtinyt ajaa 29 kertaa) minkä takia tämmöinen ajattaminen ei onnistu sm-kisoissa :):):):):):):)

    Iso miinus minkä takia kun se eräs vaatemainos pyöri niin silloin volyme 100% nupit kaakossa siellä ihmiset seisoi sormet korvissa katsomossa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
  4. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Oli hyvä tapahtuma. Harmi vaan että Fordit oli jääneet sinne harrasteparkkiin paria Mustangia, Escorttia ja Angliaa lukuunottomatta. Olisin tullut itse vetämään Metritaunuksella pohjat, mutta mulla ei ole siinä turvavöitä :p
     
  5. felix200SX

    felix200SX 3rd gear

  6. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  7. Patwh

    Patwh 3rd gear

  8. litres

    litres Gearhead

    Btw, millä tekniikalla se oranssinkeltainen rambler on?
     
  9. 383

    383 Gearhead

    Moparin pikkulohko
     
  10. litres

    litres Gearhead

    Thanx
     
  11. XVD

    XVD Gearhead

    Eli siis Ford natikoissa ajaa muita merkkejä enemmän ku foordeja? Mitä wtf... kummaa..? Voisi itekki olla paikalla mustangilla jos olisi vähä likempänä... 600km suuntaan on vähän liikaa nyky tuloilla... eikö siellä etelässä oo enää yhtään ford harrastajaa.?
     
  12. litres

    litres Gearhead

    On täällä Fomoco harrastajia, sitä en tiedä miksi viivalle eivät lähteneet...
     
  13. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Hieno tapahtuma ja hyvin järjestetty. Kiitos järjestäjille.

    Edellisiä kompaten, on huomattu. mikä tahansa tapahtuma tänä päivänä, FoMoCot on aina vähemmistössä. Tanarit ei ilmeisesti irtoa navetan ylisiltä niin helpolla kuin GM:t ja Moparit...
     
  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  15. ata

    ata Gearhead

  16. 1320

    1320 Gearhead

    Hienosti toimi kaikki järjestelyt ja ajattaminen oli ripeää! Jopa näyttötaulut toimi heti ekoista lähdöistä alkaen, niin ei tarvinnut arvailla että mitähän aikoja ne alkupään autot ajeli. Toivottavasti ensi kesänä järjestetään lisää näitä kiihdyttelyjä Malmilla, kaikissa kolmessa tuli käytyä kattomassa (kun ei toi oma harraste oo vielä liikenteessä) ja hauskaa oli joka kerta.

    Tuolla on jokunen kuva Ford Nationalseista... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2017/Ford+Nationals+Street+Drags+5.8.2017/

    Ja tossa pari videonpätkää, ekaks pari mitkä jo laitoinkin tonne Blacklist ketjuun, mutta laitetaan nyt tähänkin kaikkien kiusaksi.:poff:



    Tossa on sitten tollanen pidempi pätkä, missä on sekalaisia lähtöjä koko päivän ajalta...
     
    4d sedan, LordMrFord ja MaxDura tykkäävät tästä.
  17. niclas

    niclas Gearhead

  18. superbird

    superbird Gearhead

  19. MustangSally

    MustangSally Gearhead

Kerro tästä muillekin!