Ford sb ja nakutus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ak72, 26.8.2016.

  1. ak72

    ak72 Gearhead

    Mahtaako kyseessä olla nakutus jos täyskaasu kiihdytyksessä 3-vaihteella paukahti pari kertaa "putkessa" terävästi? Ennakko on 17 perus ja 38 3000rpm:llä. Koneessa noin 10.4 puristukset ja ja reilut 300hp. Motti käy aika rikkaalla tällähetkellä matalilla kierroksilla joten tulpat on aika mustat. Pamahdusten jälkeen kone kävi kuitenkin normaalisti niin tuskin mitään hajosi...
     
    Muokattu: 26.8.2016
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Käykö rikkaalla täyskaasulla ettei vedä laihalle?
     
  3. ak72

    ak72 Gearhead

    Täyskaasulla seossuhde pyörii reilusta 12:sta 13.5:een.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ei.
    Sytkyhäiriö, esim tulppa vois ollakin. Tai sit jotain muuta.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jep, jos menee laihalle, niin saattaa poksaa. Nakutus on eri juttu.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nakutuksen kyllä huomaa kun se tulee. Kilinän/helinän tapaista vittumaista ääntä moottorista. Putkeen se ei paukuta.

    Pientä nakutusta en tuulen ja pakoäänien takia kuullut pikatievauhdissa ensin mutta uusi läpivienti kopin sähköille jätti vanhan auki (unohdin tulpata) ja sitten kuului hyvin.
     
  7. ak72

    ak72 Gearhead

    Oukei, pitääpä tarkkailla tapahtuuko tuota toiste. Oon nyt yrittäny tapella tuon Quick fuel kaasarin kanssa kun tahtoo olla rikkaalla vaikka dynossa sitä säädettiin. Tai siis yläpää saatiin hyvin kohdilleen mutta jos keskialuetta laihentaa että afr ois kohdallaan niin alkaa nykiä. Idlepiiriin pitää vielä yrittää löytää säätöjä kohdalleen. Maantienopeudessa tulpat pysyy hyvänvärisenä, kaupunkiajon jälkeen ihan mustat.
     

Kerro tästä muillekin!