Ford Sierra -90

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Driver81, 26.4.2004.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Saiko ko. autoa sekä tehostimella ja ilman tehostinta, onko millainen projekti laittaa tehostin jälkeenpäin, mitä osia pitää vaihtaa ja pitääkö hankkia lupia?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ruisku Dochit ovat tehostimella muut tehostamattomia, niin ja tietty V6 ja cossuissa tehostin on.
    Hammastanko+pumppu+säiliö+letkut niin eiköhän se ole siinä
     
  3. macci

    macci 1st gear

    Ja ei tarvita lupii eikä edes muutoskatsastaa
     
  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Mahtaako pitää paikkansa ettei tarvii? Kaveri muutoskatsasti viime lauantaina sierran, tosin vanhemman, ja rek.otteesee tuli merkintä jälk. asennetusta ohjaustehostimesta.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ohjauskin nopeutuu 4.2 kierroksesta 2.6:teen kierrokseen tehostimen kanssa.
     
  6. pikkupoika

    pikkupoika 1st gear

    ja jos sulla ei vielä ole tehostinta nin multa olis.löytyy kaikki kiinnitys vermeet ja muut kilkkeet.jäi ylimääräisex kun rakennettiin cossu sierraa...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattako kaikesta maksaa 40€ ylimääräistä?
    Jos pistää orgis Sierran tehostimen heebeleineen Sierraan, en ymmärrä miksi se pitäisi muutoskatsastaa? Ja miksi ylipäätään mainita koko asiasta katsastumiehelle? Ei se voi tietää onko autossa ollut aikaisemmin tehostin vai ei..
     

Kerro tästä muillekin!