Ford Sierraan 24v V6 mondeosta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ohc205, 8.12.2006.

  1. ohc205

    ohc205 1st gear

    Pitäisi tietää mikä kardaanivetoisen auton laatikko/kytkinkoppa sopisi 2,5 litraisen duratec koneen jatkoksi. Duratec on 97-mondeosta. Ainakin britit on käyttäny 3-litraista duratecia takavetoisessa morgan roadsterissa, mutta taitaa olla liian harvinainen.
     
  2. 1lysti

    1lysti 1st gear

    S-type jaguar 3.0 v6 , V12 aston martin vanquish taitaa myös olla :D

    Jos sulla ei tollasta konetta ole jo, unohda koko homma varsinkin jos ihan vaan voima on mielessä. Tietysti jos haluaa harrastaa kunnolla niin antaa mennä vaan, ei taida olla yhtään takavetoa tolla koneella tässä maassa... 2.9 24v cosworth, kaikki osat löytyy fordilta, enemmän voimaa vakiona ja v*tusti potentiaalia.

    Kyllähän duratec olisi erikoinen, mutta kannattaa miettiä onko se kaiken väännön arvoista.
     
  3. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Toi on muuten kiva kone toi mondejon 2,5l kutonen.... ihan nöyrää kamaa vaikkei mikään tykkikone olekkaan...
     
  4. Esaa

    Esaa Gearhead

    24v

    jollain britti foorumilla oli juttua moisesta.ite mallailin vastaavaa konetta omaan projektiin. hylkäsin ajatuksen todettuanisen turhan mutkikkaasi,
    toisella puolella lohkoa ei ole tarkoitukseen käyviä kiinnitys paikkoja, laatikon saa tekemällä kytkinkopan tai välilaipan, startti tuottaa ongelmia (alkuperäinen on normisti
    ajateltuna väärin päin)
     
  5. Coupea

    Coupea 3rd gear

    V6

    Itse siviiliautonani v6 mondeota ajelevana suosittelen lämpimästi! ja st200 version vuoksi jenkeistä (siellä contour svt) löytyy kohtuullisesti viripalikkaakin..
     
  6. ohc205

    ohc205 1st gear

    V6

    siis mulla on jo valmiina tollanen v6. Mondeon kytkinkopassa vaan tosiaankin on startti ihan vääräs kohas, eli ylhäällä. Jos joku muuten tarvii vaihteistoa, vetoakseleita yms. etuvetokamaa, niin ne on mulle täysin tarpeettomia.
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tämä on kyllä ihan turha ja aiheeton viesti mutta miksei tehdä sierrasta nyky-TDI:tä laittamalla vaikkapa uuden transitin duratorque-koneen sinne keulille. Vaikkapa sen isomman 2,4l version. :lol:
     
  8. ohc205

    ohc205 1st gear

    sierra

    Se on henkilöauto joten tulis liian iso diesel vero.

    Mutta olis kyllä avolava-sierra, P100 johon tollasen vois laittaa. dieselvero ois 62,50 e/v
     

Kerro tästä muillekin!