Ford T-27 Street Roadster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja SG440, 5.9.2007.

  1. SG440

    SG440 3rd gear

    Myydään rullaavana. Auto soveltuu ET ,SG , SC ja COMP -ryhmiin mainiosti.
    Hinta varusteista riippuen. Vaihtokin amerikkalaisvalmisteiseen siviiliautoon mahdollinen. Harri 0400-597663
     
  2. SG440

    SG440 3rd gear

    Ylöspäin. Myydään uuden projektin tieltä sopivasti vaikka tyhjänä / jonkinasteisena rullaavana. Hinta varusteista riippuen.
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kaikella kunnioituksella kysyisin varovaisesti, että eikö tää ilmoitus olisi jo alunperinkin pitänyt laittaa tonne Myytävät osastoon. vai onko tarkoitus vaan spekuloida tosta kiesistä. Jos on niin toi on kyllä yksi hienoimpia autoja omassa luokassaa täällä Suomen maassa.

    Kunhan vaan ihmettelen :eek:
     
  4. SG440

    SG440 3rd gear

    No varmaan, mutta tää nettitouhu ei oo mun vahvimpia puolia ja olen tässä hommassa aloittelevan harrastelijan asteella. Toivottavasti tää ei kuitenkaan nyt ylenpalttisesti häiritse kokeneempia käyttäjiä. Tuli toi eka viesti laitettua väärään paikkaan. :D T:HF
     

Kerro tästä muillekin!