Ford tekniikka DVDitä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Granaatu, 19.11.2008.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Tuli ebaystä hommattua pari DVDtä, Fordin 9" perän ja C6 laatikon korjausvideot. 9" videossa yli 3 tuntia asiaa, C6-videossa reilu 2. Heppu joka on tehny videot on Fordin entinen mekaanikko, valikoimissa myös kaksi eri C4 dvdtä, dvdt AOD-lattikosta, 8.8" perästä ja Tremec T-5sta.
    Täytyy sanoa että aika täydelliset videot mun mielestä.

    http://www.badshoeproductions.com/index.html

    Videoklipit Youtubessa: http://www.youtube.com/badshoeproductions

    eBayssa, tän kuun ajan 2 dvdtä yhen hinnalla: http://motors.shop.ebay.com/merchant/badshoe

    Tsekatkaa jos kiinnostaa, tai aiotte alkaa perä- tai loota remppaan.
     
  2. Red67HT

    Red67HT 1st gear

    Jatketaan valmiiseen ketjuun...
    Eli olisko kellään noita C4 laatikon korjausvideoita? Vasta kunnostetussa laatikossa on jotain häikkää, joten pitää varmaan ottaa se auki vielä ennen kesää ja siinä vaiheessa tuollainen ohjevideo olis ihan ehdoton.
     
  3. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Viime keväänä raahasin tyttäreni dvd-soittimella varustetun matkatelkan tallille ja dvdtä kelaillen tuli tehtyä eka vaihteistoremppa, ja nyt on hyvin toimiva C6 :) Paljon helpompi havainnoida miten työ tehdään kuin kirjasta. Ostin eBaystä toisenkin dvdn aiheeseen liittyen, joka olikin ihan hyvä ostos sen sisällettyä lisää hyviä tippejä yksityiskohdista etenkin venttiilikoneiston osalta. Kaikkiaan tuli haalittua aineistoa ihan sopivasti kun vähän hurahdin aiheeseen :lol:

    [​IMG]

    Noita C4 dvdeitä löytyy eBaystä tai tuolta badshoe productionilta, jos ei Suomesta löydy.
     

Kerro tästä muillekin!