ford thunderbird 89-97

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jnd, 24.2.2009.

  1. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ja muutenkin kannattaa huolella tarkistaa että kansipaffit ehjät. 3.8:n tyyppivika on kansipaffit, suunniteluvirhe. Menee joka tapauksessa joskus vaikka ei olisikaan keittänyt.

    Ja öljyvuodot jakopäänkopasta toinen yleinen vika.

    Muutenhan tuo 3.8 on mitä mainioin pata, kevyt ja kuluttaa vähän.
     
  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ja on muuten paras takavetoinen talviauto jota olen ikinä ajanut. 40 millin madalluksella käytös muuttui huomattavasti tasaisemmaksi.
     
  3. jake81

    jake81 Gearhead

    Eli ihan perusvarma tekniikka... kattelin tossa että osaa löytyy hyvin eikä mitään törky hintaistakaan ole. Joka vehkeessä aina jotain "tyyppivikoja" on, mites toi kansi pahvien palaminen. mistä se johtuu ja onko paha rojeesi vaihdella? Onko noissa mitään "yleistä" mistä leimakonna narisis aina??
     

Kerro tästä muillekin!