Ford USA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja hzemax, 7.12.2013.

 1. hzemax

  hzemax Gearhead

  Vähän on häirinny tommonen juttu et Ford deaierin ovessa ainaski lahes lukee et varaosat kaikkiin Ford autoihin. Meeppä kysyyn 04 Crown victoria police interceptoriin osia, ni melkein käskee sun painuu swidduun.

  Lienee kaikis muissaki Ford kaikki varaosat Ford autoisi.

  Vittu fordin ovaali tossa akan autossa on et mitä vittuu?
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ai sullakin on semmoinen? Samoin myös minulla. Onko sininen vai musta? Hyvä auto. Osia ei saa Ford diileriltä, itte ne täytyy hommata.
   
 3. 2mi

  2mi 1st gear

  Oletteko ihan oikeasti kysyneet sieltä Ford-dealeriltä niitä osia ? Ainakin pääkaupunkiseudulla myyvät osia kaikkiin Ford-autoihin.
   
 4. sbf

  sbf Gearhead

  Ainakin lahden automaa on semmonen leikkidiileri.
  Tytsy kehtas selittää puhelimessa mulle ihan pokkana ettei heidän testipistokkeet käy amerikan foordeihin.Kehotin googlaamaan mistäpäin lätäkköä obd2 pistoke on tullut käyttöön ja sit ottamaan sen ford kyltin pois sieltä tien varresta.
  Amerikan äffiin osat saa ehkä helpoiten rs-huollosta.
   
 5. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Hakisin kamppeet itsekin kaikkein mieluiten diileriltä, mutta hinnat on yksinkertaisesti liian kovat pohjois amerikassakin, vaikka osia oliskin saatavilla. Voin kuvitella mitä ne suomessa haluais.

  Seuraavaksi paras vaihtoehto on Motorcraft osien metsästely muualta esim rokkiauto ebay jne. Kolmanneksi paras on orkkis osien haku romikselta, mikä on myös minusta kaikkein hauskinta. Viimeiseksi jää tarvikeputka.
   
 6. ido59

  ido59 Gearhead

  vähän aikaa sitten kuulemani huhu, että fordeja tehdään jo euroopassakin on siis totta :O kohta ne varmaan tekee chevyjäkin aasiassa......
   
 7. [Vee8]

  [Vee8] 3rd gear

  Kuka vaan Ford-diileri voisi halutessaan myydä mitä vaan Ford-osia, mutta Fordin euroopassa käyttämä huolitsija on niin surkea, että toimitusajat ja siten asiakastyytyväisyys päätyvät jonnekin pitkälle jorpakkoon. Eli homma ei yksinkertaisesti kannata.
  Kuitenkin, jos palveluhenkeä löytyy ja itse tietää varaosanumeron, pystyy liikee kääntämään sen tilausnumeroksi ja tilaamaan. Näes ei kannata parin osan/kk takia hankkia kallista softalisenssiä jenkkiosille.
   
 8. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Meiltä saa US-Fordin varaosia. Jos kiire niin kuriiri hakee Fordin tiskiltä...

  Toimii hyvin ja vaihtelevasti niin kuin Yankeen kanssa kaupankäynti yleensäkin...
   

Kerro tästä muillekin!