Ford V6 sytkäkamat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Taneli, 23.6.2022.

 1. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Puolan miinus napa näyttäis olevan suoraan maissa, eikös se silloin ole vissiin boxi vika ford duraspark 2? Lähtee käyntiin, mutta käy vaivalloisesti. Saakohan näihin foorttin kutosiin uusia sytkäkamoja koti Suomesta? Ebayssä Briteissä näyttäis ainakin olevan kohtuu hintaisia paketteja Accuspark merkki. Kellään kokemuksia?
   
 2. Saattaisi sekventää kysymyksiä, jos moottorista ja autosta kerrottaisiin muutakin, kuin että Ford V6.
   
  Isamu tykkää tästä.
 3. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Jos se suoraan maissa olisi niin ei kyllä pystyisi käynistymään ollenkaan.
   
 4. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Moottori on eri autossa, täytyy katsoa ne kirjain koodit, mutta epäilen, että tyyliin taunus/granada. Pitää katsoa ne kytkennät vielä kanssa miten on laitettu. Boxi ja puola tuntuvat vähän myös kuumentuvan.
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Missä olosuhteissa ja miten mittasit? Sähköt päällä vai virrattomana?

  Sähköt päällä voi mitata jännitteen puolan ja boxin väliltä maata vasten ja sen pitäisi elektronisessa sytytyksessä olla sammutetussa moottorissa mutta virrat päällä sama kuin puolan toisessa terminaalissa, eli puolassa ei kulje virta.

  Virrattomana voi mitata ohmeja, mutta silloin johtoja pitää irroitella. Riippuen autosta (tai tässä tapauksessa autoista ja kytkennöistä) ohmimittaus tuosta paikasta näyttänee rimpsun verran sähkölaitteita maata vasten mitattuna puolan ensiökäämin läpi.
   

Kerro tästä muillekin!