Fordin ilmastoinnin kennon kotelo ( oli"evaporation cas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Granaatu, 29.1.2007.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Laitetaas taas viisas kysymys. Tuo vähemmän silmiähivelevän näköinen pömpeli konehuoneen apukuskin puolella askarruttaa. Sehän ilmeisesti on alunperin tarkoitettu keräämään jotain huuruja tai höyryjä? Tarkempaa tietoa??
    http://public.fotki.com/Granaatu/konehu ... 07004.html
    Onko teistä joku karsinut tuon autostansa?
    Edit: nimitys meni pieleen eli ilmastoinnin kennon kotelohan se
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Eihän tuo mitään höyryjä oo tarkoitettu keräämään, vaan on edesmenneen ilmastoinnin "evaporator" eli höyrystin eli se kenno joka viilentää ilman. Heitä vaan hitoille ja tee joku siistimpi ja pienempi kotelo tilalle.
     
  3. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Kylhän se sitten joutaisi rumentamasta, jos sillä ei mitään virkaa enää ole.
    Ilmastointia ei autossa tosiaan enää ole. Tuon toosan takana ei ole kuin reiät tulipellissä, että periaattessa mitään ihmeempiä koteloitakaan sinne ei tarvis rakennella, umpeen vaan..(?)
     

Kerro tästä muillekin!