Fordin kaasarii tulvii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja viijari, 21.5.2014.

  1. viijari

    viijari Gearhead

    Eli kyseessä -75 vuosimallin 250-kutosen päällä oleva motocraft (carter) kaasari, joka alkoi tulviin nykypensoilla. Seissyt taas muutaman talven yli.
    mikä vika mahtaa olla? Kaasari avattu ja uimuri liikkuu. Samoin neulaventtiili. Luulin että neulaventtiili ei vissiin mene kiinni ja uimuri jää yläasentoon, ku kyllä käynnistyy, mutta sammuu ku tulvii. En oo ostanut ossii tähän 16 vuoteen ja mistä saisi nopeasti varaosasarjaa, jotta vois ottaa liikenteeseen? USpar.. soitin ja lupas soittaa takas, ei oo kuulunut. Mistä voi löytyä?
     

Kerro tästä muillekin!