Fordin lättäpäästä jälleen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 18.2.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Köyhälle kaikki tuntuu kalliilta, mutta erityisesti tää näyttää aika hinnakkaalta. OK, kaikki on uuttaa kyllä ja tarjoajia näyttää riittävän vieläkin. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=34202

    Mites kotosuomessa? Eipä näytä ainakaan tarjolla kovinkaan montaa yleensä olevan? Tuoko Kalja noita vai keneltä voisi kysellä projekteja ja osia?

    T: Moottorin Kokoaja (tutut tuntee, siksi nimettömänä)
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Kyllä tuusulan kovalta kolmikolta, Lehtinen, Jukarainen, Latva löytyy yleensä kaikkea kivaa ja ainakin tieto keneltä saat tarvittavan osan ....

    :-o :-o :-o
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyl hinta näyttää menevän aika samoihin kun täällä kokonaan rakenettu kone.(tuntematon siksi nimetön)
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Valitettavasti tohon hintaan et vastaavaa konetta suomessa raadosta rakenna.
    Nimim. ei kastettu siksi nimetön
     
  5. A-V8

    A-V8 1st gear

    Mulla on 59A, johon on mennyt samanverran rahaa ja siitä puuttuu vielä virikannet ja kolmas ströbä.
    Tonhan vois vaikka tilata (enää puuttuu raha).

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: A-V8 2004-02-19 12:11 ]</font>
     
  6. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Mikähän olis päivän kurssi tommoselle täydelliselle 51 merkurin padalle ja laatikolle? Siis jos oisin tuosta omasta luopumassa, etten myy liian halavalla :smile:
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Itse laittelen vaan 60hp... ei oo nii suosittuja ja siksi/siitähuolimatta osia löytyy mukavasti... varsinki uudet Ranskanfordin valut isoilla pakoaukoilla hengittää muksvasti, notta kyllä tehoja irtoo se 100... tietty onnettoman näkönenhän se on amerikan konehuoneessa, mut sivuventtiili silti ;o)
     
  8. Sveitsin reissulla törmäsin yhdellä romiksella täydelliseen USA lättikseen , seissyt varmaan 40v ja hintaa oli vielä 6000sf eli noin 4000€ . Myyjä vain sanoi että kaikkea löytyy ja pakko ei oo myydä....
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo motti näköjään meni neljällä ja puolella tuhannella taalalla...
     
  10. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Samat asiat pätevät sivuventtiilikoneen hinnoittelussa kuin muidenkin moottorien: aihion/ kunnostamattoman voi saada parilla sadalla eurolla, kun taas kunnostettu voi olla hyvinkin 3000-7000 euronkin arvoinen. Ymmärtäähän tuon hyvin, jos käytännössä kaikki on uutta. Tulehan Moottorin Kokoaja joskus kaffelle, niin tongitaan esille kuitit Fordin koneen osista& koneistuksista. Veikkaisin äkkiä, että jenkeissä tehtynä kone tuli maksamaan luokkaa 3000 e sisältäen aihion hinnan. Ihan hinta heittoja: Al-kannet 400-600$, kunnostettu Stomberg 97 á 250$, Malloryn kärjetön jakaja n. 300$ ja nämähän ovat vasta kunnossa olevan moottorin kuorrutusta.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Forvolet 2004-02-24 15:58 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!