Fordin radiosta lisää kanavia irti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja DslCat, 12.6.2017.

  1. DslCat

    DslCat Gearhead

    Käyttökiesi vaihteeksi taas trumplandiasta, aito Kentucky'läinen F250 2010. Vaan toosassa ne kiusalliset 200kHz harppaukset.. Mahtaako olla mahdoton temppu saada ne parilliset desimaalit peliin?
    Vanhemmissa onnistui kolvaten, vaan miten tässä jos M$ (Microsoft Sync) sekaantunut?
    Tuloksetonta ollut kyselyt - jos jollain jotain vinkkiä antaa, mielellään vastaanotetaan..

    [​IMG]
    Tollanen värkki, jossa mitääntekemättömät AM-stereo ja Sirius-satelliittiradio+TravelLink. Navigaattorikin jämähtänyt Orlandoon. Altantia jatkuu joku maili itään, sitten killottaa Worlds Edge :eek:
    Vaan pärjäähän tuolla b/t yhteydellä + radioaseman apps (+muut suoratoistopalvelut) ihan hyvin. Sais toi FM-toosa vaan toimia paremminkin..

    Mitään en halua tilalle laittaa ku tuossa 6 CD/DVD vaihtaja ja 250GB HDD mp3:lle sisällä.. niin ja peruutuskamera sekä HandsFree..
     

Kerro tästä muillekin!