Formuling

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 26.10.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistä saa Formulingin ratteja ja minkä hintaisia suunnilleen ovat?? (Siis vanhantyylisiä ralliratteja, ei mitään "soikeita" ja muhkuraisia tuning-ratteja.)
   
 2. 454SS

  454SS 3rd gear

  purkaamolta, keltaisesta pörssistä, kaverin tallin nurkasta...
   
 3. Capri26i

  Capri26i 1st gear

  hong kongissa oli keskiön kanssa uudet hintaan 395mk silloin ennen vanhaan..nyt en ole katellut hintoja tarkemmin, kai se jotai 70-80€ kieppeillä nyt on sekin..
   
 4. sape

  sape 1st gear

  oiskohan ollu MOtoral:n valikoimassa???
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  ->454ss: ...Purkaamoilta, pörssistä...
  Mitä meinaat, että k.o. firmaa ei enää ole vaiko, että uusia ei vain tuoda maahan?
   
 6. 454SS

  454SS 3rd gear

  tarviiko sen olla uusi, ku noita pyörii käytettynä joka puolella.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eipähän sen uusi tarttisi olla, jos noita kerta oikei pirusti on liikenteessä (ei ole autokaan ehdolla japancarshowhun, paitsi sinne punaniska-lintta osastolle)

  Onko muuten noita formulingin keskiöitä eri syvyisiä, kun ratti tulee pirun lähelle pötsiä vaikka penkki on aivan takana...

  Kun formuling on tuollainen suht halpa ratti (ja kuuleman mukaan melko pitkäikäinen) niin tästä saisi aasinsillan muihin merkkeihin, eli mitkä on ns. laadukkaita ratteja (siis nahka/ puu kestää, kuin myös maali/kromi, eikä puolat taivu tehostamattomassa autossa :grin: )
   
 8. 454SS

  454SS 3rd gear

  millähän perusteella formulingia sanotaan pitkäikäiseksi? multa ainakin aikoinaan katkesi kahdesta kolmipuolaisesta mallista puola. sitten siirryin nelipuolaiseen ja rupes kestämään. se kerkes olla useammassa autossa ja lojuu vieläkin jossain tallin perällä
   
 9. 454SS

  454SS 3rd gear

  dino oli vahva ja hyvin käteen istuva. yhdessä bemarissa mulla oli recaron ratti. en meinannu uskoa et recaro olis tehny ratteja, mut selvittelin hommaa ja kyl se recaron valmistama oli. auto oli BMW 323 M-sport -85, yhdellä naisomistajalla ollút ennen mua, 4- ovinen, automaatti, ensiasennus stereot ja NMT-puhelin paikallaan. onkohan tollasia myyty uutena kovinkaan paljon?
   

Kerro tästä muillekin!