Forssa Pick nick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 6.8.2016.

  1. GBS

    GBS 3rd gear

    Jos mää saisin päättää niin...
    Arvosteluun haluaville oma parkkialue.
    Esim. Jos haluat arvosteluun niin tule x kellon aikaan viimeistään.
    Sen jälkeen jos ko. Alueella tilaa niin täytetään muilla jos on ahdasta. Lappu tullessa lasiin jos haluaa osallistua niin järkkärit osaisi ajattaa järjestykseen.
    Sillai jollai mää tekisin.
     
    impala67 tykkää tästä.
  2. janiluo

    janiluo Gearhead

    Oliko Forssassa joskus joku jaottelu ja omat parkkialueet: GM, Mopar Ford ja oliko merkkikerhojen autoille omat alueet vai muistanko ihan väärin?
    Mietin vaan että olisiko kivempi kattella 20 samanlaista Impalaa vierekkäin vai onko niitä kivempi bongata sieltä täältä kun kaikki on sekaisin... no tuleepahan nyt kierrettyä koko ravirata ja voi parkkeerata ihan mihin haluaa.
    :rolleyes:
    - Jani -
     
  3. starcraft

    starcraft Gearhead

    Monesti myös katsonut ettei pick-nick autojen arvostelu hirmu suosittua ole. Niinkuin ei taida missään muussakaan tapahtumassa olla, vaan autojen omistajia pitää houkutella tuomaan autonsa arvosteluun. Forssa nyt vaan on kokoonsa nähden aikalailla muutaman tunnin juttu. Jos kävijät laittaa 4 eri perustyyppiin.

    1. Tulee pääasiassa rompetorin takia.
    2. Tulee katsomaan hienoja autoja ja moottoripyöriä.
    3. Tulee pick-nickille autonsa viereen istumaan.
    4. Tuo autonsa arvosteltavaksi.

    Noista jos keskittyy yhteen asiaan niin hyvin ehtii päivän aikana. Taas jos yrittää 2 asiaa noista niin rupeaa olemaan jo kiire. Ja siitä enemmän jo melkein mahdotonta. Tai ainakin itselle on ollut, varsinkin jos yrittää kiertää koko rompetorin ja autokentän. Tietty samalla tulee pysähdyttyä juttelemaan lukemattomia kertoja.

    Siinä lienee syy ettei autoja arvosteluun tule nykyistä enempää. Se syö melko ison osan päivästä. Ja toinen syy tietysti että moni ei halua autoansa arvosteluun monista eri syistä. En tiedä sitten mikä auttaisi, mutta uskon että tuon kokoisessa tapahtumassa täytyy omistajan tuoda auto arvosteluun. Jos tuomaristo lähtis kiertämään kenttää ja etsimään palkittavia autoja, se olisi kohtuuton urakka ja mahdoton saada toimimaan niin että autot on paikalla vielä palkintojen jaossa.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Entä jos autoa on aloitus alkaa jatkossa kunnostamaan tai sitä hierotaan pikkuhiljaa? Ja vaikkei olisikaan, niin parempi liikenteessä kuin pellolla happanemassa.
     
    juha745, Fileeraus ja faikku66 tykkäävät tästä.
  5. EVO X

    EVO X Gearhead

    Ihan hirveän kauaa aikaa ei mennyt tuohon arvostelujonoon kun ajoissa oli paikalla. Oliskahan alle tunti oltu poissa. Toki jonon hännillä kestää kauemmin. Arvostan sitä että Forssa muutaman muun harvan näyttelyn ohella ovat säilyttäneet selvät sijoitukset noiden topX luokkien sijaan. Tuollainen Top jotakin pytty on vähän turhanpäiväinen vähän niinkuin kaikki sais pronssia hiihtokilpailussa, vaikkakin toki helpommin saavutettavissa ja helpommin myönnettävissä eikä tarvi pähkäillä sitä järjestystä. Varmaankaan mitään yhtä ja oikeaa ratkaisua ei tähänkään ole.
     
    impala67 tykkää tästä.
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mie en ymmärrä ollenkaan tuota, että autoja yritetään laittaa johonkin paremmuusjärjestykseen. Ajatus tökkää jo siihen, että kuka tai mikä instanssi määrittelee millainen auton pitää olla. Pelkästään jo alkuperäiskuntoon entisöinnissä voi yrittää pyrkiä saamaan auton samanlaiseksi kuin se oli tehtaalta lähtiessä tai sitten siitä voi tehdä paljonkin hienomman. Kumpi on "parempi"? Ja aina enemmän tulee tulkinnanvaraa mitä rakkennellumpi laite on.
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Niin,onko se sitten tosi hienoa ,jos kerran kesässä käydään Forssassa ja muuten auto seisoo tallissa. Näitä tallissa "uinuvia" autoja on Suomessakin yllättävän paljon.Ja piristävä poikkeus Cadillacien seassa tuo laite.
     
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  8. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    En ymmärrä minäkään. Eikös pääasia ole,että monipuolista kalustoa on liikenteessä kaikkien iloksi.
     
  9. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Pick Nick tapahtumana on hieno, ja tämä mielipide reilusti yli 20 kerran kokemuksella.
    Kiitos siitä, että tapahtuma on pyritty säilyttämään 'ei kaupallisena' ja parkkimaksukin on varsin kohtuullinen.
    Ei ole oikein tuo autojen arvostelu auennut, sama mielipide tuntuu olevan aika monella muullakin, kun tätä ketjua lueskelin. Ei se kyllä mitenkään häiritsekkään, voihan se olla tärkeä juttu siihen osallistuvilla.
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei se arvostelu kaikille siihen osallistuvillekaan ole huippua vaikka saattaa kannattaa... kahdesti olen kavereille osallistumiseen yllyttämällä saanut pystit ja onhan tunnustus hienon auton omistamisesta (ja joillain rakentamisestakin).
    yksi parannusehdotus voisi olla että joku tuomareista vinkkaisi aina saapuvalle mahdollisesti voittajan näköisille vehkeille:"että ehkä kantsii ajaa arvosteluun"
     
  11. Koronet1

    Koronet1 3rd gear

    Hienosti järjestetty meetinki. Sisään tulo ja pois meno toimivat autojen määrään nähden erinomaisesti, kiitoksia
    Terv. Mopar ihmiset
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Forssassa oli taas mukava käydä, eikä siellä onneksi lopulta satanutkaan vaikka ennusteet näytti vähän huonoilta... Aikahan tuolla ei meinaa kunnolla riittää kaiken kiertämiseen, nytkin piti kierrellä autot hieman nopeasti kun porukkaa virtasi poispäin jo aika paljon. Hienoa kalustoa tuolla kuitenkin oli.

    Jotain kuvia on tuolla: http://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2016/Forssa+PickNick+7.8.2016/
     
  13. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Pick-Nick 2016 videota, tässä osa 1

     
    pimeroolis ja Roberto tykkäävät tästä.
  14. kippis

    kippis Gearhead

    pääsin näköjään vilmille rengasvannekauppojen tiimoilta. terveiset vaan -68 chryslerin omistajalle. vanteet on nyt kiinni ja ilman spacereitä. lehtijouseen ei jääny ku max 5 mm rakoo, mut siellä ne on pyöriny...
     
  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Onko joku nähnyt jo jossakin palkitut-luetteloa? Itse en ole tätä bongannut mistään. Tapahtumastahan on kulunut jo yli 2 viikkoa :eek:
     
  16. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    VIDEO: 2500 auton poistuminen 2016 Pick-Nickistä

     
  17. kippis

    kippis Gearhead

    olihan varsinainen matelukisa. voittajana voidaan pitää sitä kuka selvisi (mielestään) täysipäisenä isolle tielle...
     
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tuolla http://www.pick-nick.com/ on edelleen nähtävillä vuoden 2015 palkitut, vaikka jo ensi vuoden tapahtumasta puhutaankin.
    Tämän vuotisista pokaalin pokkaajista löytyi juutuupista pätkä:
     
  19. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  20. Hemibee

    Hemibee Gearhead

    Herje tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!