Forssan Pick-nick 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 27.7.2010.

  1. iak

    iak Gearhead

    8) Hieno päivä,hieno tapahtuma !
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tarkoitetaankohan tässä minun mattaharmaata Dodge Vania joka lakkas lataamasta..?

    PS: Kiitos järjestysmiehelle joka hinasit mönkijällä meidät tieltä parkkipaikalle. :p
     
  3. *Natsitar*

    *Natsitar* Gearhead

    Näin ensikertalaisena ei voi sanoo ku wau! todella paljon autoja ja kelit oli passelit :) jospa tästä tulis joka vuotinen tapa!
     
  4. smuige

    smuige Gearhead

    Mukavaa oli taas, pääsipä taas mopolla päristelemään 8) Suoritettiinko tuolla jonkunnäköistä esikarsintaa kun silmään ei juuri linttoja tai ruosteisia vaneja osunut? Ja kuten odotettua swappi pullollaan kaikenmaailman p###aa...
     
  5. M

    M Gearhead

    hyvä oli päivä ja gmc toimi kun kello :)

    on se jännä kun aiempina vuosina on ettiny trans amiin (lue joka nurkalla vastaan tulevaan) osia, niin ei mitään ja nyt tohon motorhome:en sitten löyty uudet peilit, sivuvalot, radio ja pyörän muttereita... ei siis huono reissu.
     
  6. M

    M Gearhead

    tuo oli muuten yleisesti ajatellen totta. vaikka omalle kohdalle löytyikin kaiken moista, niin pääasiassa tarjonta nimenomaan tuota mainittua. kaiken maailman metalli- ym. romu on kärrätty kansalle myytäväksi. ja paljon oli samaa tavaraa mitä esim. pari viikkoa sitten restaurannassa. ei vissiin mene paska kaupaksi :rotfl:
     
  7. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Oli se niin hienoa taas, kelikin ihan vimpan päälle. Kuvia olis sitten tyrkyllä tuolla, mutta vähän noin niin kuin koko viikonlopulta, eli ensin broidin kärryä perjantaina, sitten tunnelmia lauantai-illalta ja lopuksi itse Pick-Nick. Niin ja varoituksen sanana että siellä on perinteistä poiketen muutama KOKONAINENKIN AUTO nähtävissä! :lol:

    http://s473.photobucket.com/albums/...ick-Nick - Whole Weekend/?albumview=slideshow
     
  8. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Ford painoitteisia kuvia Forssasta täällä. 8)
     
  9. bbford

    bbford Gearhead


    Hienoja kuvia!
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Kiitos kaikille paikalle saapuneille. TE autojan paikalle tuovat teette näistä kokoontumisajoista onnistuneen tapahtuman.
     
  11. fordstw

    fordstw Gearhead

    Wolfheart ottanut kyllä mielettömän hienoja kuvia.

    Taisit olla kameran kanssa keitaan pihalla la.iltana kun kurvattiin kahville..
     
  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  13. ilu100

    ilu100 Gearhead

     
  14. capri30S

    capri30S 1st gear

    muutama tuore (max.10 vuotta vanha) ihan normaali käyttis näkyi alueella, ja paras se punainen ihan normaali käyttökuntoinen primera europarkissa, etelävaltioiden lippu tuulilasilla, rockapiliä luukuttamassa.. :-?

    Mietin ihan tosissaan, että ensvuonna japanin lippu mukaan, se mustangin tuulilasille, itte istumaan sumo-asussa irti revitylle mustangin takapenkille kuuntelemaan japanilaisia haikuja täysillä radiosta samalla sakea nauttien..

    sama asia?

    Muuten pelkkää positiivista sanottavaa taas kerran tapahtumasta, välillä vaan jonkun kontrolli pettää siinä, mitä alueelle päästetään.
     
  15. Multipower

    Multipower Gearhead

    Vihdoinkin pääsi tuonki tapahtuman katsastamaan, kun aina muina vuosina ollut jotain "todella tärkeätä". Oli kyllä hieno tapahtuma ja hyvä maku jäi hommasta! Nyt tietää mitä tekee ensi vuonna näihin aikoihin... 8)
     
  16. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Hieno tapahtuma!

    Loma jatkuu ja bensa o halpoo!
     
  17. boogieman

    boogieman Gearhead

    ja paras se punainen ihan normaali käyttökuntoinen primera europarkissa, etelävaltioiden lippu tuulilasilla, rockapiliä luukuttamassa..

    Ihan paras, olikohan polttarit vai piilokamera :D
     
  18. Grandpapa

    Grandpapa 1st gear

    Tosi hyviä kuvia, itsellä kamera irtisanoi työsopimuksensa, joten oli tyytyminen katselemaan. Näkyi omakin letukka eksyneen kuviin :eek:

    Hieno paikka ja hieno tunnelma, varmasti paikalla seuraavallakin kerralla.
     
  19. Maria

    Maria 1st gear

  20. smpovers

    smpovers 1st gear

    Itse olin tällä isän Cortinalla liikkeellä http://www.kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat ... P_2379.jpg

    Hämmästystä aiheutti se punainen nissan primera ja joku keskeneräinen lasikuidusta leivottu volkkari. Mitä helvetin ihmeellistä niissä paskoissa oli. Noh olihan niitä autoja pirusti kuten aina, eli muutama mätä rypäle mahtui joukkoon. On tuo vaan parhaimpia tapahtumia. Ensvuonna taas
     

Kerro tästä muillekin!