Forssan Pick-Nick - suurinko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja oolanti, 28.12.2009.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tuota noin öö, alkaa jo pikkuisen "hävettää", jotta nuo Vorssalaiset mainostavat tuota Pick-Nickiään Pohjois-Euroopan suurimpana yksipäiväisenä harrasteajoneuvotapahtumana... Kun tuota se ei ole tainut valitettavasti pitää paikkaansa enää useampaan vuoteen, kun esim. Power-tapahtumien yksipäiväisessä aloitustapahtumassa keväällä on harrasteajoneuvoja yli 3000, joten eikähän jo suosiolla luovutettaisi sekin titteli noille ruotsalaisille :oops: Hopea ei ole häpeä - ymmärtänette pointin :D
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Otsikossasi oli ainakin SUURIA KIRJAIMIA ihan tarpeeksi :rotfl: (korjasin)

    Mitä tulee itse asiaan niin eihän sitä aina kaikkea mainontaa pidä kirjaimellisesti ottaa eikä missään sanota tarkoittaako Pick-Nickin suuruus juuri autojen lukumäärää vai yleisömäärää vai kenties jotain muuta :)

    Jos saivarrellaan niin Powerin aloitustapahtuma kuulostaa ihan siltä kuin se olisi samaa "sarjaa" muiden Power-tapahtumien kanssa, jolloin se ei ole yksittäinen tapahtuma - yksipäiväinen kylläkin. Uusi slogan forssalaisille: "pohjois-euroopan suurin yksittäinen autotapahtuma"?

    Kyllähän sitä muutkin osaa mainostaa. Ruotsalaisten USAbil.nu on mainostanut itseään vuosikaudet skandinavian suurimpana jenkkiautosivustona, vaikka heidän ilmoittamansa kävijäluvut ja liikennerankingit ovat Overdriven vastaavia pienemmät - ja meillä sentään käy vaan suomalaisia :)

    Big Wheelsiä on mainostettu Itä-Suomen suurimpana kokoontumisajona vaikka automäärä liikkuu samoissa lukemissa Mikkelin Oldtimer Runin kanssa. Me on kalkuleerattu suuruus yleisömäärästä, joka on meillä ollut perinteisesti Mikkelin vastaavaa suurempi ja onhan Big Wheels periaatteessa kolmipäiväinen :) Se suuruus on aina katsojan näkökulmasta ja markkinoinnin tarpeista kiinni =)
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Juu, tätäkin mainostetaan maailman suurimpana:
    Bromley Pageant
    Ja onhan se iso, olen siellä kerran käynytkin ja oli muuten näkemistä (erityisesti jos brittiautot kiinnostivat) mutta että maailman isoin? Ja kuinkahan moni suomalainen on kuullu koko tapahtumasta...
     
  4. Geebe

    Geebe Gearhead

    Paras luokalle jääneistä !
     
  5. oolanti

    oolanti Gearhead

    Kiitos korjauksesta :D

    Kyllä se Powerin Hässleholmin tapahtuma on ihan oma kokonaisuutensa, mutta pääjärjestäjä on toki Mr Power itse, kuten vaikka Power Big Meetissäkin. "Power-teema" vain vetää kansaa Ruotsissa ihan kypällä. Power Start of Summer -tapahtuma on yksittäinen tapahtuma siinä kuin esim. Hot Rod Reunion, jossa myös pääpuoskarina Kjelle. Ja aatelkaas tuota Tibron syysmarkkinoita - tapahtuma järjestetään silloin kun suurin osa suomalaisista autoista uinuu jo talleissa, mutta Tibrossa nähdään talvipakkasillakin (esim. vuosi 2008) yli 1500 harrasteajoneuvoa - enemmän kuin yhdessäkään kotimaisessa tapahtumassa (paitsi Vorssa). Niin, Tibron tapahtumahan on myös Kjellen heiniä...

    Aloituskommenttini ei tosiaankaan tarkoittanut sitä, että jollakin tavalla aliarvioisin Vorssan tapahtumaa, päinvastoin se on todella fantastinen tapahtumakokonaisuus, jossa olen vieraillut itsekin monia kertoja (en edes jaksa muistaa montako kertaa). Mutta realiteettien tunnustaminen ei vähennä millään tavalla Vorssan tapahtuman status-arvoa suomalaiselle autoharrastukselle. Fakta vaan on se, että Ruotsissa on ajallisesti pidempi historia autoharrastuskulttuurille, autoharrastajamäärä on aivan omaa luokkaansa suomalaiseen harrastajamäärään verrattuna ja näin myös kalustoakin moninkertaisesti enemmän kuin Suomessa.

    PS. En ole ruotsalaisten asialla :lol: , vaikka joku näin saattaisi ajatella. En toki kiellä sitä, että viihdyn erinomaisesti naapurimaan monissa tapahtumissa suven aikana - nähtävää on vain niin paljon enemmän kuin ns. normaalikokoisissa tapahtumissa Suomessa. Suosittelen muillekin :D

    PSS. Ja kuten jo edellä aikaisemmin mainitsin, ei hopea ole häpeä. Jyrätään ne ruotsalaiset maanrakoon sitten vaikka tulevassa olympialaisten jääkiekossa...
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Taitaa olla toi Puolan poikienkin pippalo isompi :odroll: http://www.rideandroll.pl/ Kutsuivat ensi keväänä vieraakseen mutta kun sattuu olemaan :cry: just äitienpäivänä :pinup: niin saa nähdä kuinka pääsen lähtemään :eek:
     
  7. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tuota, eikös tuo tapahtuma ole kaksipäiväinen? Ilmoituksesta näin päättelin. Nyt oli kysymyksessä yksipäiväinen tapahtuma :eek: Onhan noita kaksi- tai kolmipäiväisiä tapahtumia Ruotsissa useampia, jotka peittoaa kaluston määrässä Vorssan karkelot, mutta se yksipäiväisyys oli juuri se tämän topicin pointti. Ja maantieteellisesti Puola sijoittuu ns. Keski-Eurooppaan, eikä Pohjois-Eurooppaan kuten Vorssan bileet eli taisi mennä puurot ja vellit nyt pikkuisen sekaisin parinkin pääpointin suhteen :lol: Juu polski-pojilta sain itsekin kutsun heidän vieraakseen (majoituksesta ja ruokapuolesta ei kuulemma tarvitse nähdä itse lainkaan vaivaa). Olivat Västeråsissa pari kesää sitten "jännällä" Dusterilla (mm. motiivimaalauksia kyljissä) ja värkkäävät nyt aika "jännää" Chargeria...
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Fakta vaan on se, että Ruotsissa on ajallisesti pidempi historia autoharrastuskulttuurille, autoharrastajamäärä on aivan omaa luokkaansa suomalaiseen harrastajamäärään verrattuna ja näin myös kalustoakin moninkertaisesti enemmän kuin Suomessa.
     
  9. blandis

    blandis 1st gear

    Ruukki PICNIC Ruotsinpyhtään suurin yksipäiväinen tapahtuma
     
  10. radio_king

    radio_king 3rd gear

    Pohjois-Euroopan suurin FORSSAN Pick-Nick!!! :poff: :poff:
     
  11. oolanti

    oolanti Gearhead

    Juuri näin se pitääkin ilmaista! :D

    Vielä noista Ruotsin Power-tapahtumista sen verran, että ovat likimain puhtaasti vain jenkkiautotapahtumia eli mukana ei siis ole euro- eikä japsikinnereitä (vanhoja sotaratsuja tai uusia tuning-häksättimiä), joten mikäli nekin vielä olisivat mukana, Hässleholmin tapahtuma olisi kenties kaksikin kertaa suurempi kuin Vorssan Pick-Nick! :eek:
     
  12. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Tapahtuma

    Miksi suomessa EI ole tapahtumia näin talvisin? jos kinattais "Oman"
    maan asioista..Ruotsis on jopa cruisinkeja TALVELLA..onhan meilläkin
    mestoja.. :poff: :webmaster:
     
  13. rakkari

    rakkari 3rd gear

    kuka hullu noitten romujen kanssa talvella viittii reuhoa,, kesälläkin täys työ et pysyy läjäs edes yhen kruisailun... :poff:
     
  14. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Mitä sitä vähättelemään: -Maailman suurin FORSSAN Pick-Nick!! 8)
     
  15. jusku1

    jusku1 3rd gear

    swappejä vois ainakin järjestää vaikka talvellakin
     
  16. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

    Kahden viikon päästä vaan Seinäjoelle niin pääsee Talvi-Swapin makuun, näin myyjän näkökulmasta jos ottaisi kantaa tuohon otsikkoon, niin suosittelisin tuon hyvän tapahtuman kasvattamista kaksipäiväiseksi, lauantaina täysi rompetorimeiniki päälle ja sunnuntaina jää ihmisille paremmin aikaa katsella autoja......ja siinä välissä piipahtaa rompetorinkin puolelle. Uskoisin että moni jakaa mielipiteeni että katsottavaa ja kierrettävää on liiaksi muutamaan tuntiin. Ja sunnuntai säilyisi varsinaisena pick-nick päivänä.
     
  17. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Erinomainen idea :D
     
  18. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Meillä oli just Uudenvuoden vastaanotto miitti.
    Tuolta

    http://www.netikka.net/mikko.miettinen4 ... index.html

    kuvia tapahtumasta). No joo miksi heiti Offi jutskan niin yhtä Vania ei saatu käyntiin ollenkaa Pakkasta-23c joten auto jäi pohjanmaalle ystävällinen kaakkois Suomessa asuva henkilö lähti heittämään porukoita kotiin Porin lähelle. No tämä harrasteauto oli sipannut 100kn ennen määränpäätä ja Noormarkusta oli lähtenyt yksi kerholainen apuun.............. Kivaa tämä talviharrastus 8)

    P.S. meidän Buikki hörähti tulille ihan kuin kesäkelillä. Öljyvalo vaan paloi suht kauan..... :soosoo:
    Niin joo ja se paljun hakenut Caprise heitti nesteet mäkeen :rotfl: Talvellakin voi harrastaa ja PALJON :poff:
     
  19. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Pick nick

    Ei huono toi Tepon idea,,,talviharrastuksesta sen verran et; eiks me asuta
    kuitenkin täällä "napapiirillä", ja luulis noihin "Rompe/talvi" happeningeihin
    löytyvän osallistujoita? ei kait aina tarvii lähteä sillä "kesä autolla" liikenteeseen??? varsinkaan jos ne ei pelitä kesälläkään.
     
  20. parsju

    parsju Gearhead

    Tuossa viikonlopussa piknikin aikaan voisi vaikka tehdä kolmen kauppaa: lauantaina rompepäiville Loimaalle, kaukomatkalaiset ehtooksi Somerolle ja sunnuntai Forssassa. Tuossa kolmiossa kaiketi nykyiselläänkin on purtavaa riittävästi?
     

Kerro tästä muillekin!