FSRA NATS 2014

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja aerosedan, 18.10.2013.

 1. aerosedan

  aerosedan Gearhead

  Ilmoittautuminen natikoihin Mikkelissä on alkanut. Lisätiedot ja ohjeet kerhon nettisivuilta fsra.fi. Tervetuloa tapahtumaan !
   
 2. lake ender

  lake ender Gearhead

  Ilmottauduttu on! Majoitusvaraukset sitte suoraan heimariin kuten tuolla lukeekin.
   
 3. aerosedan

  aerosedan Gearhead

  Vuosi vaihtunut ja varhaiseen ajankohtaan nähden porukkaa on ilmoittautunut hyvin, majoituskapasiteetistä noin kolmannnes varattu. Heimariin kannattaa soitella arkisin 9-16 välillä, silloin saa varmimmin kiinni puhelimella. Tapahtumaan ilmoittautumiset lomakkeella FSRA:n sivuilta.
   
 4. aerosedan

  aerosedan Gearhead

  Toukokuuta mennään, jonkin verran yli kolmekymmentä autokuntaa ennakkoilmoittautuneita, majoitustilaa on vielä muttei kovin paljoa hotellissa. Eli majoitusta varaukseen ja ilmoittautumiset www.fsra.fi sivujen kautta. PS: Teltta/vaunupaikkoja on,hyvät sauna ja pesutilat käytössä.
   
 5. aerosedan

  aerosedan Gearhead

  ROD NATS LÄHENEE ! Alle kolme viikkoa aikaa natikoihin ja järjestelyt ovat loppusuoralla . Majoitukset ovat kokolailla täynnä , kannattaa kuitenkin kysyä suoraan Hotelli Heimarista ja toki telttapaikkoja piisaa.

  Lauantaikävijöille tiedoksi, Rod run starttaa klo 11.00, ja paikalla olisi hyvä olla jo klo 10, 1-rasti alkaa silloin. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi kerhon lomakkeen kautta, paidat ja tarjoilut joudumme varaamaan jo ennakkoon. Lisätiedot Pasi Puntanen 0500 254 889
   
 6. lake ender

  lake ender Gearhead

  Tämäkin on jo viikon päästä! Kerhon nettisivuilta löytyy viikonlopun ohjelmalehtinen, sisältäen mm. rodrunin reitin.
   

Kerro tästä muillekin!