Fsra Street Rod Nationals 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Hezuz, 22.5.2013.

 1. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Fsra:n jäsenille kusti polettanu kutsukirjeen Fsra Street Rod Nationals 2013 Kuopijoon elokuussa. Tervetuloa kaikki roddarit!!

  Löytyy myös http://www.fsra.fi

  Hese
   
 2. boomboom

  boomboom Gearhead

  Järjestäjät kaipailevat ilmoittautumisia eli siis ainakin ne varmat tapaukset jotka joka tapauksessa osallistuvat niin ilmoitelkaa Kuopion suuntaan, helpottaa paljon kun tietää hyvissä ajoin osallistujamääriä.

  Kiitos
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Tämäkin on jo viikon päästä!
   
 4. v-v

  v-v Gearhead

  Mihin aikaan lie lauantain run ja näyttely? mistä minne tuo rod run menee? Jos tulis illistelemään mitä muut on tehny 8)
   
 5. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Rod Run starttaa siinä kymmenen korvilla Kuopiosta pohjoisen suuntaan ja paluu Kuopion satamaan siinä 13 aikoihin jossa yleisönäyttely 17 asti.
   
 6. lake ender

  lake ender Gearhead

Kerro tästä muillekin!