Fury -73 sähköikkunan kytkin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Tiplu, 12.9.2018.

  1. Tiplu

    Tiplu 1st gear

    Kuskin ovessa olevan nappularivistön yksi kytkin rikki! Mitä tehtävissä? Hantin ja takaikkunat toimii mutta kuljettajan ikkunan nosto ei,alas kyllä menee.Näyttäisi olevan jotain muovin kappaleita irrallaan kytkimen sisällä.Onko purettavissa/voiko korjata vai onko hommattava uusi (mistä)?
     
  2. JTE3

    JTE3 Gearhead

  3. Tiplu

    Tiplu 1st gear

    Samoja kuvia katsellut minäkin. Tuollainen musta muoviosa melkovarmasti rikki minunkin tapauksessa! Mutta siis olisi purettavissa/korjattavissa,vieläkun osaisi tilatta oikeat osat!Vai onko jotain osaajaa Varsinais-Suomen suunnalla joka homman osaisi hoitaa;)
     
  4. ImpJay

    ImpJay 3rd gear

    Faijan 79 LeBaronissa oli levinnyt se musta kuori, joka korjaantui peltisukaleella tms. joka ruuvattiin pääkytkimen taustapuolelle, jonka jälkeen jokainen kytkin toimi.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Aikalaillahan noita korjaamaan pystyy, lähinnä se kai on korjaajan näppäryydestä kiinni. Osiakin voi tehdä, jos ei saa.
    Vaan eiköhän tuohon löydy uuttakin kytkintä, jos ei korjaannu.
     
  6. ImpJay

    ImpJay 3rd gear

    Oli meillä hakusessa, mutta löytyi
    vain kahdelle lasille, eikä olisi ollut edullisuudella pilattu. Noitahan ei reprona saa.
     
  7. Tiplu

    Tiplu 1st gear

    Täytynee talven pimeinä iltoina koittaa purkaa ja katsoa josko tosiaan vaikka saisi itse valmistettua rikkoutuneen osan. Tutkitaan ja kiitos vastauksista :)
     
  8. hzemax

    hzemax Double Gearhead

  9. Tiplu

    Tiplu 1st gear

    Näyttää kovasti samanlaiselta tuo hzemaxin linkissä oleva. Täytyy pistää kyselyä,onko kukaan tuolta jotain ostanut?
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  11. Tiplu

    Tiplu 1st gear

    Noniin, purin kytkimen ja pienellä uudelleen järjestelyllä ja tuubilla pikaliimaan kaikki ikkunat toimii taas. Liimatun osan vaihdoin toiseen takaikkunaan vaikuttavaan nappiin,jos liimaus pettää niin takaovessa on kuitenkin oma kytkin jolla saa lasin ylös :)
     
    cdv70 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!