fury leimattu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja eekoo, 21.11.2014.

 1. eekoo

  eekoo Gearhead

 2. bootsi

  bootsi Gearhead

  Komia... eikä ees (vielä) linttaan potkittu.
   
 3. Herje

  Herje Double Gearhead

  Onnittelut :D
  Sohvapenkkiä tuo kyllä minun mielestä kaipailis eteen. :wink:
   
 4. eekoo

  eekoo Gearhead

  joo mennään tuolla kuosilla ainaki ens kesä , ehkä kauemminki ku neitsytmatka katsurille onnistui :).. sit joskus vois puhaltaa ja maalata.. se vaatii vaan palio pelimerkkejä ku o nii paljon osapuutteita.

  elintenluovuttajana ollut tonnin 318mirada josta kone, vaihteisto, vaihteensiirto, jäähdytin, kardaani, penkit.
  Muut ostokset: Kupla vw:n maxitankki,uusi jarrutehostin, jarrusylinterit+pääsylkky, uudet linjat pensalle ja jarruihin, ohjausnivelet, laturi,+ muita sähköhimmeleitä. vesipumppu (turhaan, visko piti ääntä ) yksi m2 suoraa 1.5mm peltiä lattioihin, uskonvahvistajaa (CRC:tä) monta pulloa.
  Puuttuu ikkunannostimien osia,( lasit on ) kattorätti, ( mekanismi on ) suorat puskurit, sisäverhoilut.
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Takaluukun kansi vois olla meidän vanhasta furysta! Oli ton värinen ja takapaneeli kiillotettu, vakiona noi syvennykset maalattu valkoseks.
   
 6. eekoo

  eekoo Gearhead

  En tiä muutaku että on suomi-pelti. Orkkis oli katkaistu ja ilmeisesti usas aloitettu asentamaan 3tta penkkiriviä , kai shou mielessä?
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Jos on ollu metskuvihree alunperin ni sit melko varmasti broidin vanhasta 65:sta. oli meillä jotain '73 - '83.
   
 8. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Perskeles, C-koppia lisää tienpäälle!! Hyvä Hyvä!
   
 9. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Hieno akun kiinnitys....:)
   
 10. eekoo

  eekoo Gearhead

  saa käyttää mutta ei oo pakko hei. mäki lainasin idean transiitista.
   
 11. C-barge

  C-barge Gearhead

  Vois löytyy jotain ikkunannostokoneiston osia. On tosin 67:sta fast topista, mut ainakin neliovisen katot oli samoja, et voishan se olla et ikkunakoneistotkin ois hyödynnettävissä?
   
 12. eekoo

  eekoo Gearhead

  autoverolasku tuli, alle 80€. Nyt soittokierros katsureille et olisko missään lyhyi 5-merkkisiä kilpiä.. (9 tai 0 loppusia)
   
 13. bootsi

  bootsi Gearhead


  9 tai 0 loppusia??? miksi?
   
 14. eekoo

  eekoo Gearhead

  eikös se mene jotenkin niin kun rek kats on suoritettu 11/2014 nii seuraava katsastus on 9 ja 0:lla vasta -16 keväällä kun ajokelit alkaa? 2,3,4,5,6,7,8 katsastus osuis jo -15 ajokaudelle... vai oonko vääräs?
   
 15. LPV

  LPV 3rd gear

  Ei sillä rekisterinumerolla ja katsastusajalla ole enää mitään tekemistä toistensa kanssa! Se katsastuksen aika määräytyy rekisteröintipäivän mukaan.
  Huomasin tuon kun osti vaimolle "just-katsastetun" auton syksyllä ja keväällä siinä oli sitten leima pitkänä... V1ttumainen systeemi, kun pitää otteesta käydä vahtaamassa, koska pitää katsastaa!
   
 16. Visa

  Visa Gearhead

  Paitsi jos käyttöönotto päivämääränä on esim 00.00.1967 niin silloin määrää rekkarin viiminen numero.
   
 17. eekoo

  eekoo Gearhead

  joo ainakaan mulle tulleissa uustuonti autoissa oo ollut muuta kuin käyttöönotto vuosi, silloin katsastellaan viimeisen numeron mukaan, Suomessa ensirekisteröiroidyissä on tarkka päivä, silloin se pvm on viimeinen katsatuspäivä.
   
 18. Herje

  Herje Double Gearhead

  Mitäs tälle kuuluu?
   

Kerro tästä muillekin!