Fuselage Mopars ('69-'73 fullsizes)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tomaso, 26.6.2005.

  1. Mulla saattais Furystä jäädä ylimääräiseksi 17" torque thrustit melkein ajamattomilla renkailla. Vanteet on 7x17 eteen ja 8x17 taakse. Kaikkien vanteiden Backspace on 4". Tarkoitus on laittaa Dana 60 akseli taakse ja mulla on 9,5 x 17 torque thrustit jo hommattuna ja periaatteessa voisin ostaa eteen uudet vanteet, kun joutuu kuitenkin renkaatkin hommaamaan ainakin taakse niin samalla voisi sitten ostaa saman kuvioiset eteenkin.
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mitä huudat noista rinkuloista?
     
  3. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Öh... Mä en varsinaisesti osia toimittele, eli laitoin tuon topsdownin linkin ihan jos siitä olis jotain jelppiä. Sieltä tuli mulle puolitoista vuotta takaperin rätti muoviakkunalla (meillä tais olla siitä kerran puhettakin?) ja oli ihan asiallinen tuote, sen tähden kehtasinkin suositella.

    Falcont olis hyvä firma hommaamaan sulle tuon rätin, otapa yhteys siihen.
     
  4. slantman

    slantman 3rd gear

    mahtaako jostain olla saatavissa takalootan pohjaa korjauspalana? omin puusilmin en netistä löytäny, muutaka kuin -65-68 mallista -70 porttiin olis haussa
     
  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ei taida olla silmissä vikaa, näitä ei todellakaan tahdo löytää mistään. :(

    Yhteen 69 newportiin kaveri sovelsi vastaavan ikäisen b-bodyn korjauspaloja, mutta ei ne tosiaankaan heittämällä menneet...
     
  6. slantman

    slantman 3rd gear

    ja jossain oli kuvien kanssa juttua (en enää löytäny) -65-68 korjauspalojen sovelluksesta, ei nekään kovin sopivilta näyttänyt.
     
  7. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Peräluukku on siitä kiitollinen että sinne on hyvä väsätä/ harjoitella sitä paikka palaa. En meinaa sillä että saa olla sinne päin, vaan ne muodot on pikkasen helpompia kuin esim. kylkipala.
     
  8. Elevator

    Elevator 1st gear

  9. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Kiittooos! Se siitä rauhallisesta nukkumaha menosta. Veren paine pänttää sataa ja kuala valuu . . . Habahaba :rotfl:
     
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  12. GTX71

    GTX71 1st gear

  13. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ai sääkö tän veit..? Noh - et saa anteeksi! :poff: :poff:

    Eiku vakavasti puhuen, hyvä kun tää tulee finlandiaan, näitä nyt ainakaan ei voi olla liikaa. Olihan tämä kyttäyksessä, mutta huudot meni yli sen mitä olisi itse halunnut maksaa. Kyllähän tälle kuitenkin hintaa tulee ennen kuin auto on vimosen päälle, ei siitä mihinkään pääse, mutta toisaalta se on pelin henki myös.

    Mutta toivotaan että saat tän helpolla liikenteeseen. Kori näytti aika hyvältä ja muutenkin oli semmonen aika orkkiksen oloinen vekotin, jotta onneksi olkoon vaan ja pidähän oodeeläiset ajan tasalla tämän kanssa. :D
     
  14. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear


    TERVETULOA :D

    autossa muuten erittäin harvinainen dealer optio joka kyllä pitäisi olla jokaisessa moparissa :eek:
    ei taida Mokamanillakaan löytyä sellaista :-?
     
  15. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    ???????
     
  16. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    Chryslerin tehdas ei voinut asentaa kyseistä optiota mutta dealeri kyllä. eli "polje ford" kuramatot :poff:
     
  17. GTX71

    GTX71 1st gear

    Heh, mä kiinnitin kans huomiota noihin Ford-mattoihin :rotfl:
    Mjoo kyllähän tohon hintaan tulee melkein se puolet lisää, että auto on kotona... Mutta mitä vanhemmaks tulee, sen enemmän on alkanu ketuttamaan muitten tekemät viritykset ja korjaukset. Kun ostaa tommosen rojektin, ei tarvii korjata kuin omia virheitään :odroll:

    Tavoite olis tiukka, että avo liikkuis vielä tänä kesänä Suomen kilvissä!
    Saas nähä...
     
  18. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Anteeks nyt vaan, mutta en suostuis missään tapauksessa asentamaan mihinkään omaan mopariini mitään, missä lukee ford... :poff:

    Eikun jos joku ystävällinen fomocoharrastaja tarjoaisi vararengastaan lainaksi kun oma on puhjennut (sama pulttijako) niin en epäröisi ja sama tietysti toisinpäin, eli auttelisin ilman muuta. 8) Noh, eihän vanteissa ja renkaissa yleensä lue minkä konsernin alaisuuteen ovat joutuneet...

    Olis hienoa nähdä tämä sininen avo300 liikenteessä vielä tällä kaudella, ja tottakai se toteutuneekin kun vaan saa tekniikan pelittämään, eli ne kuuluisat 3 kk tullin tarrakilvet saa vaikka heti kun auto on ajokuntoinen, sehän riittää. Eli ei muuta kuin tsemppiä!
     
  19. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Mutta se on voinu saada fomoco vaikutteita se rengas. Kiitos mokamanille, siskoo on pihas ja juhulat alakaa. . . :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  20. gm dealer

    gm dealer Gearhead

Kerro tästä muillekin!