Fuselage Mopars ('69-'73 fullsizes)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tomaso, 26.6.2005.

  1. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Tuo on ollut toisella myyntipalstalla joskus noin 4500$ hintaan muistaakseni tarjolla ja pari kertaa myös ebayssa.Malli on kyllä HIENO!
     
  2. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Sivukommentti, mutta asiallisesti tehty poppikonepaketti, jonka saa poistettua ilman näkyviä jälkiä. Jossain hanskalokeroasennuksessa pitää tehdä sisusta uusiksi, eikä välttämättä silti pysy paikallaan ilman ylimääräisiä ruuvikiinityksiä kojelaudan rakenteisiin. Ja mahdollisesti uusi kaukalo hankikseen.
     
  3. petjo

    petjo Gearhead

  4. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Olisko kellään tietoa Fuselagen eturungosta?Kävisi esim. etupäästä kolaroitu.Lahoja ei kannata tarjota.En tarvitse tukivarsia/vääntösauvoja vaan periaatteessa tulipelin kohdalta taaksepäin oltava ehjä.Jos näissä on eroja niin rungon pitäisi käydä Dodgeen?Tarjoukset esim yv:llä tai ilmoita tällä palstalla.Eihän tämä mikään ostopalsta ole mutta ajattelin että täältä ilmoitus huomataan :oops: .
     
  5. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

  6. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Tätä on katottu "sillä silmällä" jo jonkin aikaa, mut pari tämmöstä on jo hanskassa, joten tää yksilö otettas talteen vaan jos joku oikeesti tän haluais...

    No, vielä on aikaa! Tosin ei paljon, jos joku tän haluaa, soittakaa numeroon 040-9114 008 sunnuntaina iltapäivällä viimestään. Tää tulis finlandiaan ihan sopuhintaan. :wink:
     
  7. petjo

    petjo Gearhead

  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Vieläkö toi on myynnissä! Olen tallettanut ihan saman "maisemakuvan" (+ 4 muuta kuvaa samalta paikalta) usabil.nu sivustolta 2 päivä elokuuta 2005. Ilmoituskin tuli tallennettua ja hp. silloin 59000 skr. Hiukan rähjäisessä kunnossa.... Ei muuten ollut 2005 ilmoituksenkaan mukaan katsastettu vaikka oli kaupiteltaessa Ruotsissa.
     
  9. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

  10. welran

    welran 1st gear

    Oli sama. Vaihtoi sitten viimeinkin omistajaa, ollut muissakin paikoissa myynnissä. Hintavarauskin näytti ylittyvän just... reilu dollarilla.
     
  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  12. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Komea biili. Tommonen samanlainen, mut väriltään vihreä, uitettiin just kaverille Teksasista. Sama tekniikka. Kaveri ajo Hämiksestä Ouluun ilman probleemia.

    Näitä ei oo vieläkään pohjoismaissa liikaa... :wink:
     
  13. elukka

    elukka 1st gear

    mullaki seisoo pihal 70 2d ht monaco pihal, tai huilailee ku ei oo inspist ollu korjata käyntivikaa=likaa muuta tekemistä. pitäiskuvaki laittaa mut ei osaa
     
  14. welran

    welran 1st gear

    No minä voin uhrautua, ja tulla hakemaan sen läjän pihaltas pois...
    Jos tarjoot kahvit.. :rotfl:
     
  15. welran

    welran 1st gear

    Tarttiskos kukaan 300 -70 kapseleita? Ois yhet ylimääräiset...
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  17. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Auto on vissiin vasta uitettu Ruottiin? Ei oo kallis kyllä, outoa vaan että joku on päättänyt rahdata tolppamallisen sedanin Atlantin yli... Yhtä hyväkuntoisia hardtoppeja saa jenkkilästä halvemmalla ja niitä kuitenkin arvostetaan täällä ihan eri tavalla kuin tolpallisia. Näin siis ainakin meillä finlandiassa, jenkkilässähän nuo tolppamalliset ovat huomattavasti harvinaisempia ja näin ollen kalliimpia kuin hooteet.
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  19. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Enpä muista millon oon viimeks nähny pohjoismaista '69 4 d HT chrysleriä... Noitakaan ei taida täällä juuri olla kuin tolpallisina? Kaverille uitettiin 2 d HT newport, sama vuosimalli, eikä niitäkään ole koskaan täällä näkynyt, en ole ainakaan muita nähnyt livenä enkä muista nähneeni missään myynti-ilmotuksessakaan - vai oonko vaan niin sokea? :rotfl: Aika harvinaisia tuntuvat täällä olevan noi '69 hooteet...
     
  20. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    taitaa noi kromikeulaiset häikäistä niin ettei kaikkea näe :eek:

    löytyy täältäkin '69 4d ht eikä ole mikään uuden aallon auto 8)

    siinä olet oikeassa että aakkos versiot ovat tosi harvinaisia täällä :cry:
     

Kerro tästä muillekin!