G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kaikki mahdollinen tai ei mitään.. riippuu mitä epäilet tarvitsevasi.. ja kuinka isoa varastoa haluat itsellä pitää..

    mahdollisesti iskarit. vesiletkut ehkä myös. sytytyksen osat ovat kanssa halvempia siellä yleensä.. sytkän kansi ja tulpanjohdot jne. bensapumppu ja suodatin oiskos jossain vaiheessa hintaa ollut vähän yli 10e siellä. jarrusylinterinkin ostaisin (enkä pelkästään korjaussarjaa) jarruletkut ..jarrurummut ja levyt ehkä hyvä olla kanssa (riippuu nykysten kunnosta) . jarrupääsylinterin kannen tiiviste. ja muutkin tiivisteet on ehkä hyvä hankkia, oli se sitten koneen yläpääntiiviste sarja tai perämurikan tiiviste tai vaihteiston tiivisteitä. taka akselin tai etunapojen laakerisarjakin voi tulla mieleen tai yoke/kardaanin ristinivel. pallonivelet tai apusimpukka, ohjaustehostimen pumppu ja letkut. jne.

    nuo koneen hihnat ovat myös aika halpoja siellä jos sattuu samasta varastosta saamaan.

    yleensä se auto täytyisi saada käsiin että saa katsottua jos joku paikka näyttää uudelta tai kuluneelta niin sen mukaan valitsee sitten osia ostoskoriin.
     
    T-top tykkää tästä.
  2. tsipi

    tsipi Gearhead

    On todella vaikea tilata osia etukäteen ja aika hyvin rokkiautosta saa osia suomeenkin. Juu totta kai tulee halvemmalla takakontissa, mutta kannattaako välyksettömiä niveliä varten tilata jo uudet hyllyyn? Jos kuitenki päädyt ostamaan vaikka kaikki pallonivelet, ni ota kaikki moogin osia. Minun mielipide: niihin ei pety. Tai minä en oo vielä toiseen kertaan joutunu vaihtamaan vielä mihinkään laitteeseen. Käyn nipat läpi ajomäärästä riippuen kerran tai 2 vuodessa ja tuntus riittävän.

    Jos nyt tiedät, että nälkä kasvaa syödessä, ni alustan päivitykseen uretaanipuslaa tai jotain umin tai muun valmistajan settiä tilaukseen. Nopeampi ohjaussimpukka. Lukko perään, jos on avoin. Ja tämä listahan jatkuu niin pitkälle kuin lompakko riittää.
    Toisin sanoen: ole järkevä. Aja sillä autolla, vaihda kuluvaa osaa kun katsuri niin käskee.
     
    T-top ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  3. tsipi

    tsipi Gearhead

    Eihän kellään sattus vahingossakaan olemaan sähkökaaviota 5gen caminolle/ballerolle?

    Tai linkkiä johonki semmoseen mikä jopa aukeais... Ei ihan joka piuhaa malttais millään käydä läpi, koska veikkaukseni on et puolet on ylimääräsiä mun tapauksessa. Tässä ku on vissiin ollu tbi? Onko mahollista vm 85?
     
  4. maddis

    maddis Gearhead

    tsipi tykkää tästä.
  5. LiLHezz

    LiLHezz 1st gear

    tsipi tykkää tästä.
  6. pataatti

    pataatti Gearhead

    Ei kellään ole nurkkiin jäänyt 2" droppi olkavarsia myytäväksi asti?
     
  7. tsipi

    tsipi Gearhead

    Maddiksen linkki ei näköjään jostain syystä avannut kuvia alkuun, mutta nyt sain tarvittavat printattua!

    Mullakin näyttäisi keula jäävän korkeammalle ku perä, joten saa nähä meneekö droppi ens kesälle. Tää talvi ajellaan vaikka nokka taivaassa... Jos tuo ny joskus pääsee valmistumaan...
     
  8. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    jaa mä oon ihan missannut tiedon että oot siirtynyt takasin g-bodyihin. muistan vaan että myit sen valkosen lowriderin.
     
  9. Puikkoneuvos

    Puikkoneuvos 1st gear

    Moro! Onkohan Suomessa mahdollista saada nykyään tuommoiseen 78 malibuun isolohkoa katsastettua muuta kun jollain erikoisluvalla jos silläkään? LäSä tässä on ollut tarkoituksena sinne kammeta tuon 355 tilalle, mutta toisaalta olishan isolohko kuitenkin aina isolohko.
     
  10. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    350 on isoin pannu, siihen 25% lisää =437.5 cid

    Etuakselipainon saanee pysymään kurissa
     
  11. tsipi

    tsipi Gearhead

    Ei taida ls sukupolven koneet sopia tehojen puolesta?

    Tai 5gen caminossa tais ainaki olla 190 hp 350cid isoin? 20% tohon lisää olis 228 hp. Lr4 oli muistaakseni 245hp.. Malibusta en tiedä oliko isompia tehoja tyrkyllä. Korjatkaa tietävämmät..

    Mulla pitäs penkityksen olla lähitulevaisuudessa vastassa, mutta katsuri vaatisi ahtopainekäyrän teho ja vääntökäyrien sekaan. Eli enää ei kuulemma riitä maksimi ahtopaineiden pelkkä merkkaus penkkipapereihin...
     
  12. nape

    nape 1st gear

    oldsobsolete.com Nos osaa ja kallis
     
  13. maddis

    maddis Gearhead

    Täällä jossain luin tuosta veronkiertofarkun katsastamisesta henkilöautoksi ilman, että joutuu maksamaan järkyttäviä veroja. Siitä aloin miettimään Caminon katsastamista henkilöautoksi.

    Eipä siinä taida muuta etua olla, kun saisi luvallisesti ajaa niin lujaa kuin rajoitus sallii ja pääsisi 'pakollisesta' 80-lätkästä eroon. Bensakoneisella ole merkitystä käyttövoimaverossakaan. Mietin, että muuttuuko tuossa jotku muut maksut?

    Kukaan moista tehnyt vai kannattaako heti unohtaa moiset turhuudet? :) Eipä silti, että usein tulis satasta ajettuakaan ja nyt on hyvä(?) 'tekosyy' ajella 80km/h ja on se keltainen lätkä siellä ilmottelee asiasta takana ajavalle.
     
  14. DX

    DX Double Gearhead

    jossaan oli sellaistakin juttua, että olis ajoneuvokohtanen rajotus lähdössä veke
     
  15. maddis

    maddis Gearhead

    Joo, muistan lukeneeni myös siitä, mutta en muista mainintaa milloin niin tapahtuisi. Suunnitelmiahan kyllä on.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hurrilas tuli pongattuu pari keulivaa el malipuu.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kuvat on jäsen 1320 ottamia!
     
    Puikkoneuvos ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  17. LiLHezz

    LiLHezz 1st gear

    Olis tässä sekin hyvä puoli, että sais laittaa ns. lasikuitu lavakatteen, ilman napinoita..
     
    Lemmu tykkää tästä.
  18. ftms

    ftms Gearhead

    aihe kiinnostaa minuakin...
     
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    -69 Olds 442 kohti Suomea ;)
     
  20. pataatti

    pataatti Gearhead

    Juu ei ole G-bodyä pihaan tullut,mutta tuossa mun 54 chevyssä on sellaisen eturunko ja täältähän niitä on fiksua kysellä :)
     

Kerro tästä muillekin!