G-bodyt Suomessa

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

 1. maddis

  maddis Gearhead

  Joo, minäkin sitä Jeepin akseliä mietin, mutta päädyin kasaamaan osista, kun käsitin ettei se Jeepin akselikaan mikään 'bolt-on' ole.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 2. 350cid

  350cid Gearhead

  Cherokeen akselissa joutui muistaakseni ratin puolelta hiomaan ainetta pois muuten menee heittämällä jos vaan on oikea vuosimalli.
   
 3. ftms

  ftms Gearhead

  sellaisen tarvitsis omaan lähiaikana... mitkä olikaan ne oikeat vuosimallit?
   
 4. maddis

  maddis Gearhead

 5. tsipi

  tsipi 3rd gear

  Tää modi meni kyllä meikälle "pakko tehä" -listalle.

  On ollu suunnitelmissa ens kesänä täräyttää kaikki ohjauksen nivelet moogin osista, joten tää sopis kyllä samaan talkooseen... tarviiki kattoa löytyykö vaikka rokkiautosta valmiiks uutena noita pätkiä..
   
 6. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Harmi kun eivät olleet laittaneet tuotenumeroita tms. Artikkeliin mutta kai tuo rokkiautosta tms. Löytynee :rolleyes:
   
 7. tsipi

  tsipi 3rd gear

 8. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

 9. maddis

  maddis Gearhead

  Muistelinkin, että joku syy siinä oli että aloin kasaamaan osista tuota. ;)

  Tietysti jos käytettynä sattuu löytämään.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 10. tsipi

  tsipi 3rd gear

  Joo kyl se on näin, jotta melkosen suolanen on moisen tangon hintapolitiikka... tohon verot ja rahdit päälle, ni ei olla kaukana koko cherokeen ostamisesta ;)
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 11. speedy

  speedy Gearhead

 12. belair66

  belair66 Gearhead

  Onko kukaan leimannut Caminoa LS-tekniikalle? Olisi tyrkyllä kaverilla, oma auto on - 79.
   
 13. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Joskus yritin vertailla tehoja ja jäin siihen ymmärrykseen että ei ole mahdollista... Kun moottoristahan ei saa penkittää vähemmän tehoa kuin siinä alunperin on ollut. Mutta sehän taas on ihan eriasia mitä konttorilla tosiasiassa sanotaan, joten suosittelen kysäisemään samalta konttorilta jolla meinaat katsastaakin :)
   
 14. belair66

  belair66 Gearhead

  Juu... Tuo mun auto on leimattu vissiin jo 90-luvulla 350cid koneelle, en tiedä onko sillä asiaan mitään vaikutusta..
   
 15. belair66

  belair66 Gearhead

  Tuo tarjolla oleva kone olisi laiskemman pään tarjontaa, 5300 Vortec...
   
 16. tsipi

  tsipi 3rd gear

  Omaa moottoriswappia ja penkitystä tehdessä löysin jonkun g-body artikkelin, jossa mainittiin muistaakseni 260 hp mexicon malli monte carlosta. Tämän artikkelin esitin katsastussedällekin, mutta hän neuvoi kuitenkin menemään varman kautta ja penkittämään se 200 hp lukemat. Ei siis alettu selvittämään olisiko sitä voinut jotenkin käyttää vertailuautona.

  Toisaalta lukenut myös tarinoita näistä "omavalmiste" -moottoreista. Siitäkään hommasta ei omaa tietoa eikä kokemusta ole.

  Itsellä jo parikin swappia ollut ls-padat mielessä, mutta kuitenkin sinne pellin alle on eksynyt vain jäykillä tulpan johdoilla varustettuja moottoreita.

  Yksi herrahan tätäkin foorumia lukee ja tekee ls-swappia caminoon, mutta hän varmaan kommentoi tänne tai on kommentoimatta :)
   
  belair66 tykkää tästä.
 17. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ei oo helppoo tässä maassa LS koneesta haaveilu gpodiin kun tehottiminkin lykkää sen 255 kaakkia ja jopa V-6 versiokin 285 kaakkia. Saas nähdä löytyykö jostain intoa saada toi turboveekuukka leimattua edes täksi kesäksi.
   
 18. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Juurikin tuota 255hv lukemaa muistelin itsekin että oli laiskimmassa truckiversiossa ja tosiaan sen jälkeen kun mosamuutoshommiin tuli se että valunumeron mukaista hv määrää alhaisempaa ei saa penkittää vaikka olis "omavalmiste"- moottori.
   
 19. belair66

  belair66 Gearhead

  No voi helkkari... Pitää vielä miettiä ja tutkia hommaa.. Tietenkin aina voi tehdä sillä tavalla, että nakkaa LS:n Impalan keulalle ja Impalasta isolohko Caminoon :odsmile:
   
 20. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Mulla oli sellanen käsitys, että gn käy kaikkiin vertailumalliks? Eli vertailumoottorin teho olis 245 heppaa? Voin toki olla väärässäkin, mutta ainakin regaliin käy...
   

Kerro tästä muillekin!