G-bodyt Suomessa

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

 1. maddis

  maddis Gearhead

  No nyt on Caminossa lämpöä. Ainakin ekan testin perusteella. :)

  En tiedä missä se vika varsinaisesti oli. Käytin kennon irti ja putsasin sen, mutta ei sieltä mielestäni kyllä niin paljoa sitä 'ruskeaa vettä' tullut että olis selittänyt tuon lämmön puutteen. Annoin olla sen päivän sitruunahapoissa ja huuhtelin hyvin ennen kuin laitoin paikalleen.

  Läppien liikkeen tarkistin ja se vaikutti olevan minusta ok.

  Laitoin ilmausta varten pumpulta kennolle menevän letkun korkeimpaan kohtaan T-haaran. Siitä sitten lorottelin nestettä sisään täyttääkseni kennon etc. Ihmettelin, että miten sinne niin paljon (kun oli jo reilu litra mennyt) menee, kun ei kenno mielestäni noin paljoa vedä. Sitten huomasin että paisari vuotaa kohta yli. Eli oli siitä lirureiästä korkissa mennyt paisariin, kun se T-haara oli paisariakin korkeamalla.

  Mutta tuon jälkeen kun käytin kuumaksi niin jo tuli niin kuumaa etten muista aiemmin niin kuumaa tulleenkaan. Saa nähdä säilyykö tuommosena vai viileneekö taas.
   
  speedy, tsipi ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 2. ftms

  ftms 3rd gear

  Oman kanssa taas vaihteeksi pientä edistystäkin kun moottori on menossa kasaan. Juuri kun luulin että nyt on kaikki tarvittavat osat niin kansia laittava alan pitkäaikainen vaikuttaja ilmoitti että kaipaa uusia venttiileitäkin...
  no - kuriiri tuo jos vaikka sitten saisi osat nippuun ja voimansiirron keulalle
   
 3. speedy

  speedy Gearhead

  Kennon putsaaminen vaikuttaa yllättävän paljon, vaikkei olevinaan sitä moskapaskaa näykkään tulevan kummoisesti.
   
 4. maddis

  maddis Gearhead

  Joskohan nyt viimein toimis tuulilasinpesuri pidempään kuin kesän kerrallaan. Aiemmat pumput hajonneet vuoden kahden jälkeen. Edellinenkin vielä kävi mutta tuli vaan pieni liru vettä. Nyt kyllä kusee lasille niin että on säiliö heti kohta tyhjä.

  Tein alaosaan uuden läpiviennin ja nyt pumpun ei tartte imeä vettä vaan painovoima hoitaa sen homman ja pumppu vaan puskee siitä eteenpäin. Kyseessä siis tuommonen sähkötoiminen pumppu, ei se alkuperäinen ihmetys. Paremmat suuttimet vois jotenkin askarrella siihen, mutta pitää suunnitella miten ne sais sinne konepellin allei etteivät tulisi näkyviin konepellin päälle.
   
 5. Lemmu

  Lemmu 1st gear

 6. maddis

  maddis Gearhead

  Joo, nuo näyttää hyvältä ja tuohon hintaan voi tilata vaikka toisenkin parin jos eka menee pilalle.
   
 7. Harri S

  Harri S Gearhead

  Mulle kelpais G-koppasen paisuntasäiliö, jos jollakulla löytyy ylimääräinen myytäväksi asti.
   

Kerro tästä muillekin!