G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ei tartu noveroxin päälle pakkeli. Eikä tartu sinkkimaalinkaan päälle pakkeli.

    Käytännössä mitään spray kamaa ei kantsi laittaa pakkelin alle. Jos jotain laitat niin sen päälle pitäs laittaa oikea hinkkari ja siihen sitten kittiä.
     
    speedy tykkää tästä.
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mielenkiintoinen projetki oli 81 Regalissa. Automatti-ilmastoinnin tuulilasin huurunpoistopuhallus mykistyi. Tuo systeemihän toimii silleen, että tuulilasille on huurunpoistoa varten puhaltimen/lämmön pakko-ohjaus ja muissa asennoissa systeemi päättelee itse puhaltimen tehoa ja kabiinin lämpötilaa kun moottori on ensin lämmennyt. Moottori kylmänä se ei ala edes puhaltamaan.

    Käytännössä kaikki osat kävin läpi ja sitten palasin vielä uudelleen siihen ohjainpanelin valintakytkimeen jonka oli jo ekana tarkastanut/puhdistanut. Vaihdoin sitten kaksi liukukontaktia keskenään niin että tuolla pakkopuhallukselle tuli hyväkuntoinen - ja kas, puhallin alkoi toimimaan. Nyt on voittaja-olo. Tulipahan samalla puhdistettua ohjausssolenoidin filtteri joka oli kolmessakymmenessäviidessävuodessa mennyt täysin tukkoon (tupakkatervasta:eek:). Nyt toimii lämmönsäätökin nopeammin.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hyvä juttu.

    Kromilistoja ei tossa setissä oo, ne on jossain jemmassa kun löytäis.
     
  4. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    karppovi.. ookkos millain porissa? ja asutko vielä samassa paikassa kuin vuosia sitten, muistelisin että joskus sulla oli se hopeinen cutlass myynnissä ja oli impolassa parkissa.

    ---
    hmm jaa ei sovi päällekkäin nuo aineet.. hyvä että hieroin ne pois siis.

    mutta oon kovin hämmentynyt tuosta ettei noveroxin päälle saisikaan vetää pakkelia.

    luulin että se oli juurikin tarkoitettu alimmaksi kerrokseksi, juurikin siihen pellille ruosteen päälle estämään sen eteneminen tai päällystää se ruoste ettei pääse enää hapen tai veden kanssa kontaktiin eli muuttaa sen ruoste kovaksi pinnaksi taas..

    ja siihen kohtaan jää aina selvä rupinen tai muuta pintaa matalempi tai korkeampi kohta.. luulin että sen päälle pitäisikin tai saisikin sitten laittaa pakkelia että saadaan pinnasta taas sileä ja sitten maalit.

    nooh. nyt on roskiksessa sekin purkki nyt.

    katsotaan kuinka kauan tuo "paikkaus" sitten pysyy.. tuntuu aika pahasti tökkivän kaikki projektit mitä tehnyt tässä loppuviikon aikana. mikään ei onnistu kunnolla.

    -------

    on muuten aivan sama mitä värikoodia motip väittää spraypurkissaan olevan.. aina on täysin erisävyisiä värejä. pari hyvän tummansinistä jokka olivat samaa sävyä.. vaikka ostin eripaikoista eri aikaan.. seuraava purkki olikin sitten selvästi violetimpi sävy.. ja tää viimeisin näyttäisi olevan kauheasti paljon vaaleampi kuin muut ovat olleet.. olisi nyt ollut joko tumma tai violetti.. tai edes niiden välistä.. mutta ei.
     
  5. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ha haa.. aarteita aarteita karppovi myi. :D paljon pikkusälää jota voi joskus tarvita. vähintään joku muu jos ei itse. hah. itsellekin löytyi laatikosta aika paljon juttuja ja osasia joille löytyy tarpeita ja sellasta joka täytyy säästää.

    kiitoksia hyvästä diilistä.. ja anteeksi kun vähän venähtikin yhtäkkinen poikkeeminen. tuli taas juteltua niitä näitä ihan liian kauan.. mutta oli kiva tavata.

    ----
    pimeessä tehty pakkelointi tarvisi tehdä uusiksi. jäi hirveen näköseksi kuoppineen. mutta olkoon noin tän syksyn, ei ainakaan sada enää sisään ruostekohdasta. katsotaan ensikeväänä sitten tuliko ongelmia pohjien kanssa vai ei.. jos ei niin tasotellaan siistimmäksi. ja nyt uudestaan katsoessa tuo värisävy on parempi kuin oletin aluksi. muuten vaan näkee etten osaa tehdä nättiä jälkeä. hahah.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kiitos itsellesi ja ei kaupanteossa saa liian kiire olla :D

    Mopar madnesille räväytin yvtä kun löyty niitä osasia myös siihen pirssiin...
     
  7. Substitute

    Substitute Gearhead

    Hieno kuulla että listoja on tallessa, minua harmittaa/nolottaa yhä että siihen 2d:hen ei niitä helmalistoja ja a-pilarin listaa en ehtinyt/saanut aikaiseksi ikinä asennettua. Maalauksessa ja pohjatöissäkin huomioitiin että ne siihen tulee ja peittää tietyt jutut. Ei pitäisi koskaan mitään myydä puolivalmiina.

    Sitten toisekseen olen oppinut, että mitään listoja yms. pisteosia ei pitäisi heittää pois, joku saattaa aina niitä joskus tarvia. Mullekin päätyi nyt piilofarmareiden purkuosaa, listoja tolkuton määrä, pitää ne sitten laittaa jakoon kun työn alla olevan LeSabren (henkilömalli) saa nippuun ja näkee mitä jää yli.

    Asiaan liittyen, mulla on 80 Cutlassin keulapala (lasikuidussa hirvikolauksen aiheuttama halkeama)ja erinäisiä kojetaulun paneliosia vielä tallessa, jos joku tarvii niin saa saa noutaa. Jos oikein muistan, niin peräkontin luukun alalistatkin on nelioviseen.
     
  8. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    En mä oikein muuta kromilistoja tohon tartte kun vain sen A pilarin listan.Liekkö muuten 77-85 El Caminon konepelti samanlainen ku Cutlasseissa?Skuuppia tai reikää peltiin huutais kun ilmanputsari konepellissä kiinni.Laitan sulle Subi vielä YV:tä tuosta omasta Oldsista
     
  9. ElCamino78

    ElCamino78 3rd gear

    letukassa pokkaukset eri kun oldsissa. keskiosa on letukassa ylempänä kun oldsissa se on alempana.
     
  10. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    juu kiire ei tarvi olla.. mutta jos muutama tunti vähemmän silti. :D

    --------

    substituutti.. olisiko kuvaa siitä keulapalasta olemassa? tai oikeammin minkä korimallin keula on kyseessä? 4 ovinen?

    -----
    madness.

    hmm.. tuolla paketin pohjalla oli kyllä pari puolimetristä koristelistaa. ei sulla olisi siitä listasta kuvaa, tai siis siitä joka sulla on vielä? voisi verrata jos vaikka joku niistä on saman näköinen?

    ja näytti tuolla paketissa olevan iso kasa niitä leveitä rosterisia koristeosia sinne ovien ja lokarien jne alareunaan. en ole vielä mitannut sopiiko ne omaan.. epäilen kylläkin ettei yksikään ole samanlainen. taitavat olla jokasessa korimallissa omat/erit. (ovat ehkä 4 ovisesta.. vai mitä arvelee karpov?)
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ai.ne oli siellä :D

    En tosiaan pakettia tsiigaillut. Veikkaan että mopar madnesin kadonnut lista on siellä...
     
  12. DX

    DX Double Gearhead


    paitsi että esmes omassa -83 caminossa ei ole pokkausta ollenkaan ja -80 4d cutlasissa se keskiosa onkin ylempänä mutta pokkaukset eri kohdassa kuin vastaavan näköisessä pletukassa ja siks toi oldsin pelti ei käy siihen, eikä esmes samanikäseen kaksoviseen kun sen keskiosa on alempana niinku sanoitkin.

    noissa on variaatioita paljon enempi ku äkkiä uskois ja tekis mieli väittää ettei mikään pelti suoraan sovi merkistä tai useinkaan edes mallista suoraan toiseen ja varsinkaan jos vuosimalli on eri.

    eli alkuperäiseen kysymykseen vastaten, ei ole olemassa 77-85 caminon nokkapeltiä kun tolla aika-akselilla niitä on ainakin kahta laatua
     
    Muokattu: 29.9.2016
  13. DX

    DX Double Gearhead

    mulle tuli kans just nippu GM listoja, pääasiassa -80 luvun fulsaitseihin, carpiisi, puikki,
    oli kattokouruun, ikkunoihin, lokarinkaariin, niitä leveitä oviin jne jotain tais olla useampiakin settejä, oli menossa stenalle mutta kerkesin nyypästä korjuun.
     
  14. 350cid

    350cid Gearhead

    Täällä Malibu 2D Landau vm 1979 varmaan mirage ainakin tietää auton.
     
  15. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Se lista on 65cm pitkä ja kaartuu toisesta päästä.Hitto kun osaisi kuvia liittää, fotkikin näemmä menny kokonaan maksulliseksi.
     
  16. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ei sitten ole tuo lista. se ei ole noin pitkä. on jotain 58cm vain.

    ----
    autokin on taas katsastettu ensi kesää varten. eikä mitään vikaakaa näemmä löytynyt. paitsi se yksi jonka huomasin katsastukseen ajellessani.. töötti on rikki.

    ----
    enkä ole ennen noin tyhjäksi tankkiakaan ajanut.. 61 litraa meni. vähän liian tiukille jätin siis.
    ----

    pakkasnesteet tarvisi tarkistaa ..tai oikeammin lisätä reippaasti. ei ole kuin -10 tällä hetkellä kai.
     
  17. mirage

    mirage 3rd gear

    Joo, ilmeisesti... joko on pahimmat ajohalut hoidettu?
     
  18. 350cid

    350cid Gearhead

    Ei vielä. On hienoa syksyä pitänyt kelien puolesta niin ajella nyt mahdollisimman paljon.
    Sain Malibun leimaan, vähän joutui tyhjäkäyntiseoksia ruuvaamaan ;)
     
  19. atobee

    atobee Gearhead

    Onko farkku G-body Cutlasseja montaakin hengissä/liikenteessä? Tuli hommattua rojektiksi -82, henkilöautoksi rekisteröity, 5,0/TH200. Alunperin VIN-koodin mukaan 3.8 V6, nyt ilman konetta.

    Wiki ei noista osaa kertoa enää vuoden 1981 jälkeen mutta onhan noita Suomeen(kin) tuotu, aika vähän vaan tietoa löytyy... toki harva näitä maailmalla harrastaa... :D
     
  20. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    hieno löytö farkku g, harvassa ovat. tahtoisi sellaisen(kin). :)
     

Kerro tästä muillekin!