G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ompas ollu hiljasta tässä ketjussa..

    kaikkien autot ovat ehjiä ja/tai talviteloilla?

    -----

    omakin kulkine meni myös talvisäilöön -viime viikonloppuna.

    pitää muistaa jouluna käydä tutkimassa kosteus-syöpöt.

    ja tammikuussa käynnistää auto, liikuttaa hieman ees taas. ja ladata akku.
     
  2. pataatti

    pataatti Gearhead

    Talvisäilössähän omakin. Pitäis käydä kans kattoo kuivainpussit ja käyttää lämpöseksi. Vuoden vaihteen jälkeen nosturille ja vaihtamaan arvokkaimpia osia vähemmän arvokkaisiin.
     
  3. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Mun G kopasta kuulette varmaan seuraavan kerran latolöydöt osiossa.Myynti ei vedä ja vaihdossa pitäs ottaa yli hinnoiteltua paskaa isolla välirahalla niin olkoon.Tuleva kiky puree jo sen verran että laatikko remonttiakaan uskalla aloittaa.Katsoo nyt miten uusi vakuutuslaki muuttuu ym auton maksut että pitääkö kilvistäkin luopua
     
  4. Wizzy

    Wizzy 1st gear

    Hauska pulkkahan tää camino on ajella kun ei talvipaikkaa ole vielä löytyny. Tuppaa vaa tuulilasi jäätymään sisältäpäin ku tiiviisteet heikossa hapessa :D
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    sullakos katos se pakki?

    mitäs jos sen laittas kuntoon

    vaikka täälä oodeella herkästi tuleekin vaikutelma, että jokatoinen tekee plootia tostanoinvaan ja ettei se vaikuta mitään myyntiin,
    niin ei se silti ihan niinkään taida jos ottaa läpileikkauksen koko harrastajakunnasta,
    suurin osa haluaa ja toivoo, että edes ploota toimii kunnolla.

    rahamiehiä se ei niinkään kiinnosta jos ollaan jokatapauksessa arvoprojektia hankkimassa, tonni tai pari sinne tänne.
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    hyvillä talvikumeksilla se on mun mielestäni tosi hauska laite,
    pikkasen lavapainoa se toisinaan kaipaa, mut suhteellisen kevyt perä ja pitkä akseliväli tekee siitä suhteellisen helposti hallittavan, perä irtoaa helposti muttei karkaa kovin äkkiä,
    etupyörät jos jaksaisi askarrella kääntymään enemmän niin saisi pelastettu pikkasen kiperämmistä tilanteista ilman niskanpunotusspinnausta.
     
  7. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead


    Kyllähän sen kuntoon laittaisi jos ei muitakin rahareikiä elämässä olisi.Nyt kun vielä tulotkin radikaalista tipahti niin harrastus toimintaan budjetti aikalailla nollissa.Ihan sillä nyt myynnissä kun ois helppo projekti, parin vuoden seisotus ei varmaan yhtään autoa ole paremmaksi tehny.Mut ei tässä mitään paniikkia ole, menee jos menee.Jos ei mene niin olkoon tuolla tallissa, ei tuo ainakaan tällä hetkellä rahaa syö.Mä luulen että toinen syy myymättömyyteen on välimatkat, tänne on joka paikasta pitkä matka ja tuon hintaluokan harrastajat näemmä ei trailereita vuokraile tai omista (niinkuin en minäkään) vaikka ois tuo ajamallakin onnistunu.Nyt ehkä huonommin ku talvi.
     
  8. G20

    G20 Gearhead

    Talven ehjäyksiä aloteltu. Ei oikeastaan muuta tekemistä kun etujarrut ja ohjausromppeet oli väärän väriset. :rotfl:

    [​IMG]

    Tälle päivää poistin liikennemerkkimaalarin jäljiltä keltaisen värin ja lasikuulapuhalsin satulat.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 19.12.2016
  9. Achti

    Achti Gearhead

  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Pistä hinta kohdilleen niin menee kaupaksi. Ite myin sen aikanaan toimivana ja just laitettuna halvemmalla kun sulla nyt lootavikasena...


    Cutlassit on muutenkin aina menneet tosi halvalla vaikka toista luulis jos kattoo mallia jostain vuositolkulla myynnissä olevasta...


    Nimim leimatut ja toimivat: 1200€/3200€/2800€.
     
  11. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Millos se oli tuo aikanaan?Itekkin aikanaan ostin leimatun ´71 isolohko moparin alta neljän tonnin, nykyään ei sillä rahalla löydy.Tuon kalliin hinnan (3500e) repäisin ihan katsomalla nettiauton (muita kauppapaikkoja en tiiä,paitsi tori) tarjontaa että menis vaikka käsirahana johonkin mopariin.Ja jotain arvoa pistin myös tuolle korimallille, 2d coupe lienee harvinaisempi ku 4d sedan joihin ilmeisesti viittaat nuilla 1200e/3200e/2800e jutuilla.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Neljä vuotta sitten. Viiminen cutlassi oli vuosi sitten.

    Mäkin luulin että 2d luiska (minkä hinta oli tossa kolmen ryppäässä) on haluttu malli mutta se on kaikista kamalin malli jos kysyy yleisön mielipiteitä.


    Oon myös aktiivisesti seurannut cutlassiem hintoja kun mielessä joskus vielä hankkia. Tänäkin vuonna ne hyvän hintaset on menneet ja kalliit taas tulee keväällä myyntiin just kun luulit että ne joku osti :lol:

    Joku varmasti maksaa ton jos tuon korimallin just haluaa mutta muuten varmasti on hiljaista.


    Aspeneilla kävi myös hintapompsia kun välillä sai niistäkin neljää tonnia maksaa, tänää kesänä sitten olikin monta alle kolmen tonnin. Niin v8.



    Mitä kentältä kuulin niin se perus neliovinen ois just monelle jees tai sitten noi kaksoviset ei luiskaperät.



    Pakin korjaus vielä äkkiä vie 500-1000€ jos ei itse tee eli auton pyynti on sitten melkeen 4500€...



    Ei oo tarkotus hyökätä eikä arvostella eikä se multa oo pois. Tää oli vaan mun kokemuksella huomioitu pointti että yleensä jos auto ei mene kaupaksi on hinta väärä. Kun ei itellä ainakaan rahapulassa tai autokuumeessa oo mielekästä autoa kuukausi ja vuositolkulla myydä.


    Niin ja nyt tuntuu että ne isolohkojen 4000€ hinnatkin rupee lähellä olemaan kun kattoo millä hinnalla vaikka cadillaccia sai viime kesänä... Ja firebirditkin alkaa olla jo 3xxx hinnoissa.
     
  13. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    En mä tosta herneitä vetäny.Ite otin tuon luiskan vaihdossa just siks että on vähä erikoisempi malli.4d sedan tai 4d coupe jos ois ollu nii ei ois tullu mulle.Ja neljän vuoden takaisilla hinnoilla tämä minunkin roju ois halvempi mut mitä ite seuraillu hintoja niin viimeisen kahden vuoden sisällä jenkkien hinnat noussu aika paljon.Ja yleensä syksyllä paljon halpaa kalustoa myynnissä niin tänä syksynä ei juuri mitään.Muutama taisi jopa nostaa hintaa syksylle.Nuista isolohko caddyjen hinnoista ei mitään käryä, ite seuraillu lähinnä moparien hintoja jotka noussu huomattavasti.
     
  14. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Sen verran vielä tuosta myyntihommasta että kyllä yhteydenottoja tullut paljonkin.Vaihdokkeja tarjottu useita (jopa kymmeniä) joskaan ei mitään mielenkiintoista tai realistista.Muutama kyselly ihan rahallakin mut katsomaan kukaan ei oo vielä tullu.Mut no panic, ei oo pakko hävityksessä eikä oikein autokuumettakaan joten rojottakoot tallissa.Myynti ilmoituskin näkyy vanhaksi menneen....
     
  15. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    olikos täällä jollain kokemusta noista dropatuista olka akseleista gbodyssa? eli dropped spindle (mm. belltech 2100) 2" tiputus siis.

    voisi harkita vieläkin veronpalautusten uudelleen sijoitusta. :D
     
  16. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Jos jollain on tommosen olka-akselit niin mäkin voin ostaa :)
     
  17. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    niin uutenahan usparts niitä myy noin 260e hintaan.. (ja summit racing jne. mutta painon takia postikulut tuntuvat pomppaavan naurettaviksi nykyään ulkomailta tilaten.)
     
  18. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Kannattanee ottaa Sepon kautta jos summitilta tilailee....
     
  19. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    otin jo yhteyttä uspartsiin.. saavat tilata sen street demonin kaasarin vipusarjan samaan syssyyn. en oikeen luota tuohon "väliaikaiseen" pika viritykseen enää ensi kesänä. jouduin jo väänteleen takaisin kohdilleen pariin otteeseen syksynä.

    hmm.. tuli vapaapäivä töistä. menenkin laittamaan cutlassin akun lataukseen. en ookkaan kuukauteen autoa ees nähnyt.
     
  20. ElCamino78

    ElCamino78 3rd gear

    Itellä 2" droppiakselit kiinni. Ajoltaan mukavat, tosin paljon muutakin muutosta tehty samalla, eli suoraa vaikutusta pelkästään noilla on vaikea sanoa. Ainoo miinus et pyörät raapasee sisäloksun sisäkanttiin kiinni nopeessa töyssyssä.
     

Kerro tästä muillekin!