G kopan alapallot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Lintta cruiser, 25.8.2018.

  1. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Auto siis -78 malibu

    Vaihdoin alapallot Proforged merkkisiin 1/2 tuumaa korottaviin. Vaikuttaisi että kartio ei ole ihan sopiva olka-akseliin koska kierreosa tulee liikaa näkyviin, on ihan rajalla että kiristyykö vai ei. Laitoin kokeeksi prikan mutterin alle ettei kierre varmasti pohjaa ja kiristin mutterin momenttiin. Kokeilin löysätä mutteria ja kartio irtosi heti jousen voimasta. Kyllä ton pitäis pysyä ilman mutteria nipussa? Laitoin ohuelti tussia kartioon ja kiristin uudelleen. Jäljestä päätellen ottais kuitenkin jotenkin koko matkalta....

    Jätin nippuun koska piti saada auto ulos tallista. Nyt vaan epäilyttää että pitääkö ruveta reklamoimaan/vaihtamaan nippeleitä uudestaan. Jos kartio ei täsmää niin tappi menee poikki jossain kohtaa.

    Tässä menikin mukavasti taas koko päivä....
     
    SauliK tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!