G20 5,7tbi ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wiwwe, 23.10.2013.

  1. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    starttia pyöritteli aamulla kyllä iloseen mutta ei vaan käyntiin lähteny eikä lupaillukkaan. Bensapumpun rele kyllä naksahti kun virrat laitto päälle mutta pumpun ääntä ei kuulunu ja missäs tuo rele sijaitsee, sen kautta ainakin pystys pakkosyötöllä pumppua ohjaamaan.

    Missähän mahtaa pumppu sijaita?

    En tuossa aamulla alkanu mitään tutkimaan kun oli muutenkin kiire.

    Tuo pumpun pyörimättömyys kolkuttelis omaa takaraivoo että vika olis siinä mutta mitkäs muut tuohon voi vaikuttaa.

    Auto toimi eilen illalla ihan normaalisti.

    Jokusen viikon kiinnittäny huomioo tuohon pumppuun kun ei aina ääntä kuulu vaikka olis parituntia auto seisonu mutta aina tuo on hyvin käyntiin lähteny.
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    rele tulipellissä,pumppu tankissa. pumpun ääni kuuluu kyllä jos muuta meteliä ei ole ympärillä. itsellä kävi noin,illalla autolla kotiin ja aamulla ei syty enää. jakajan pickup coil oli antautunut.
     
  3. Rohmu84

    Rohmu84 1st gear

    Dieselissä ei onneksi moisia ongelmia ole. Kannattaa kokeilla saako tankki korvausilmaa että saao sitä kautta aineyta. Joskus kävi itselle että oli tankinkorkki paskana eikä saanu ilmaa niin veti tankin kasaan.
     
  4. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Mitä v...a tähän joku nokinuija liittyy??
    Tsekkaa kipinöinti kuitenkin myös,hapettuneet läpiviennit tulipellissä tappoi oman vanin ,juuri kuten sun tapauksessa.Maadoitus on syytä myös tarkistaa.
     
  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Eiköhän se oo pumppu mikä tuli tiensä päähän. Kipinä tullee, suuttimista ei tuu mitään eikä bensalinjastakaan tullu mittään ja ei pumppu surise pakkovirrallakaan.

    Elikkä viikonlopulle mukava rojekti lähtee puottelemaan tankkia tuonne sohjon sekaan :wc:
     
  6. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Pumppu oli mykkänä... nyt on uus paikallaan ja het hörähti käyntiin.

    Vanha näky olevan ac-delcon pumppu että liekkö alkuperänen.

    Nyt walbro:n pumppu jotenka olettaisin että saa taas päästellä toiset 300k mittariin lisää :lol:
     

Kerro tästä muillekin!