G20 vanin senssi valo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Blue-berry, 13.4.2017.

  1. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Moroo

    Elikäs 90 vuosimallin 6.2 diisseli vanissa palaa ses valo. Luin vikakoodit, mutta vilkuttaa vain numeroa 12. Elikäs kaikki pitäisi ilmeisesti olla kunnossa? Koitin kuitata irroittamalla akun pariksi tunniksi, mutta kun auton käynnistää niin valo sen kuin palaa. Missä nyt mahtaa olla vika?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Syttyykö vain käynnistyttyä vai jo virrat päällä?
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Aika harva juttu tossa sitä sytyttelee. EGR ja alipainehäikät yleensä. Mutta jos ei näy ku 12, niin voispa olla moottorin kierroslukuanturan kela katki. Turbaanin lukko ei sit kans toimi, jos kierroslukutieto puutuu.
     
  4. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Syttyt kun laittaa virrat päälle
     

Kerro tästä muillekin!