Galaxie LTD 1967 ilmastoinnin kompura

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja twincam6, 6.6.2017.

 1. twincam6

  twincam6 2nd gear

  Kyseisessä autossa on ilmeisesti jokin magneetti venttiili mikä käynnistää kompuran että se "tarttuu" mukaan.
  Nyt olen huomannut että kompura pyörii välillä vaikka se on kytketty katkaisijasta pois?
  Voiko kompuran päältä ottaa pistokkeen irti ettei kompura välillä itsekseen käynnisty, kun ilmastointia ei nyt todellakaan tarvitse? Vai täytyykö kompuran välillä pyöriä esim voitelun tms vuoksi hetken? Eli kyseessä olisi automatiikka tuosta syystä?
   
 2. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Jopa vuonna -67 tiedettiin, että huurteenpoisto(kosteuden poisto) tehostuu kun käytetään ilmastoinnin kennoa apuna. Siirrä säädin pois lasille puhallukselta.
   
 3. twincam6

  twincam6 2nd gear

  Tuulilasille ei oikein saa säätimillä säädettyä puhallusta. Mutta tällä hetkellä suurempi kysymys on tuo että kompura lähtee itsekseen välillä hetkeksi päälle vaikka kojetaulun kytkin on warm asennossa. Eli voiko kompuran päältä ottaa pistokkeen irti ettei välillä itsekseen pyöri kun ei ole tarvis ilmastoinnille? Vai tartteeko kompura pyöriä välillä esim voitelun tms vuoksi ja siksi itsekseen välillä pyörii?
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kyllä sitä on ihan hyvä välillä pyöritellä, mutta helposti voit pitää viikon töpseliä irti.
  Ei ne yleensä piittaa lämmönsäätövipusesta, kyllä se saa olla "warm", vaikka ilmastointi päällä. Mutta jos tarjoot sille "defrost", niin sillon se kompura pyrkii käyntiin. En tiedä, minkä näkönen vivusto tossa Galaxiessa on, mutta yleensä "heat" ja "vent" kohdat on ainoot, jossa kompura ei lähde ittekseen käyntiin.
   
 5. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Voi ottaa irti halutessa
   
  twincam6 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!