Gangsterilippa ja katsastussedät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja lehmikangas, 21.12.2004.

  1. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Onko katsastusmiehillä ruukannut olla sanottavaa gangsterilipan käytöstä? Tuulilasin yläreunaanhan ei saa ainakaan liimata mitään tarroja tai muita häikäisynestoja, mutta miten se lippa.

    Pitääkö lipan osoittaa tyyliin eteenpäin siitä lasin reunasta, vai paljonko lasin yläreunaa alempana voi olla se lipan etureuna? Toisaalta, kattoa sais chopata sen 16% joten saisko lipan reuna olla jopa sen verran reunasta alaspäin... Ei sentään sillai kuitenkaan.

    Ja "selviää kysymällä konttorilta" ei tällä kertaa oikein käy vastaukseksi. Eivät oikein kunnolla osanneet vastata.

    Eli kokemuksia kehiin.
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Lippa kiinni ja leimalle :)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Läppä kiinni ja liimalle.... sori oli pakko sanoa
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei sitä konttorilta kysellä kannata.Itse laitoin vain kiinni.Ei ne konttorilla siitä mitään sanoneet.Laita se niin kuin omaa silmääsi miellyttää.
     
  5. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Ei mulle ainakaan mitään oo sanottu kun oon 49:ä katsastunu ja aina on ollu lippa.Eikä myöskään aikaisempien letukoiden lippoihin olla kiinnitetty mitään huomiota katsastuksissa vuosien varrella.
    Lippahan on vähän niinku tehdaslisävaruste..
     
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

    Kannattaako täällä vääntää tikusta asiaa josta katsastusmiehet voivat luettuaan sitten leimassa niuhottaa. (Myös moni muukin aihe kuin tämä!)
    Meinaan sitä että kirjoiteltaisiin ja keskusteltaisiin vasta sitten kun katsastusmies on jotain todella kieltänyt, että miksi kielsi ja oliko perusteita.
    Jos ei ole kieltänyt niin ei ole mitään perusteita edes kirjoitella siitä paitsi jos ei nyt sitten ole muutakaan tekemistä. :lol:

    Vai onko joku / kukaan muu samaa mieltä?
    - Jani -
     
  7. Jep. Tehkää niin kuin hyvältä tuntuu ja sitte äimistelette jos joku (katsuri)
    on niin ahdasmielinen että nipottaa jostain joutavasta ...Niinkuin ei tässä yhteiskunnassa muita murheita olis ku jonkun harrateauton g-lippa tai vastaava :odroll:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lippa ollu kiinni 16 vuotta, joten lippa kiinni vaan ja katsastaan :D
     
  9. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Samaa mieltä janilou:n kanssa minkä helvetin takia joka asiasta pitää kysellä mitä mieltä KATSASTUSMIES on kyllä se kertoo konttorilla oman näkemyksensä,ett menkääs pojat tallille hommiin älkääkä KYSELKÖ hölmöjä.Tätä mieltä minä olen ja olen Timo Hersti enkä nimetön
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    No oishan se joskus ehä hyvä kysyä jotain etukäteen niin säästyis aikaa vaivaa ja rahaa. Tosin usein saattaa käydä niin että jos kysyy niin kielletään ja jos ei, niin kukaan ei edes huomaa.

    Suurin osa kaikista naurettavista rajoituksista juontaa suomalaisten virkamiesten peruskäytännöstä että kaikki kielletään mikä voidaan huolimatta siitä onko mitään perusteita ja jos ei millään pystytä kieltämään niin sitten pitkin hampain ja mahdollisin rajoituksin ja lisämaksuin/veroin sallitaan.

    tl
     
  11. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Alunperin sitä siksi ajattelin kysäistä kun vituttaahan se sitten kun on saanut lipan kiinni ja jos sitä pitää sitten alkaa muuttelemaan ja reiät on porailtu jne. Maalit uusiksi sun muuta.

    Mutta oikeassa olette kuitenkin, parempi varmaan tehdä vaan eikä kysellä. Etukäteen miettiminen vaan vaikeuttaa...
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos arveluttaa niin ilman lippaa leimalle, ja sen jälkeen lippa kiinni
     
  13. Karva

    Karva Gearhead

    Niin ... näin ihan vaan pikku-kaupunni järjellä ajatellen tarviiko se olla siinä kiinni katsastuksessa ....

    Kun on noin niin-kuin lisävaruste, eli jos tarttee olla katsastuksessa väkisin paikallaan se ei oikeastaan kuulu katsurille ton lisävaruste ideologian pohjalta mutta tiedän yhden äijän joka joutus ottaan tosta elintaso-maasturista ne lisäpeili-himmelit irti kun kävi katsastaan vaikka ne siihen vaaditaan kun kiskoo asuin-kaappiaan perässä ...

    Jotta jos katsuri jotain haluaa kiukutella, niin tossa nyt on taas asiaa tarjottimella ...

    8) :lol: 8)
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainakaa mulle ei ole ikinä sanottu lipasta mitään ja autona VolvoPV missä aika snadi tuulilasi muutenki...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kovin ihmetyttää kun aina näihin aiheisiin joku tai jotkut oikeatkin autonrakentajat kommentoi että hys, älkää kyselkö tollaisia täällä, katsastusmiehetkin lukee näitä. Perkele, kyllä näitä hommia voi ja pitääkin tehdä niin että kestävät päivänvalon ja silloin etukäteen kyseleminen on viisasta ettei tee sitten turhia hommia ja joudu tekemään niitä uusiks. Ainakaan vähemmän varakkaalla harrastajalla ei ole varaa käydä riskillä kokeilemassa kalliksikin tulevia juttuja ja todeta että hukkaan meni rahat ja sitten vaan taas uusia osia ostamaan että saa muutettua auton uuteen yritykseen konttorille.
     
  16. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Pitäähän katsurille joku porkkana jättää ,ettei valita oikeista vioista.
     
  17. rl

    rl Gearhead

    lippa

    missä olis myynnissä kangsterilippoja vai osaako joku suomessa tehdä niitä
     
  18. janiluo

    janiluo Gearhead

    Niin, mä en ainakaan tarkoittanut että ei saisi kysellä mitään sillä Overdrive jos mikä on paikka jossa voi kysellä ja jauhaa paskaa minkä kerkiää. :lol: :rotfl:
    Meinasin vaan tätäkin aihetta joka lyhykäisyydessään on: Voiko lisävarustegangsterilipan laittaa jos se peittää näkyvyyden???

    Yhtä hyvin voisi kysyä että hylätäänkö auto katsastuksessa jos ajaa sinne aurinkolipat alhaalla tai jos peilistä näkyy vain oma naama???
    Jos sen lisävarustelipan haluaa leimaan laittaa niin eikö sen voi säätä niin ylös että se ei peitä näkyvyyttä.

    Tämä ei ollut vittuilua keskustelun aloittajalle vaan vittuilua yleensä kaikille jotka kirjoittavat ilman ajatusta. :odroll: :odroll: :odroll:

    - Jani -

    PS. Karsitaanhan turhia juttuja ennenkuin painetaan [lähetä] nappia!
     
  19. herrakani

    herrakani 1st gear

    Eikös niitä karsittukkaan ihan toisella napilla...

    :D :D
     
  20. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Itse aloitin keskustelun, en ota vittuiluna. Ihan sinänsä aiheesta sanot.

    Mutta, kyse kun ei ollut kuitenkaan säädettävästä lipasta, eikä edes irroteltavasta lipasta. Sen nyt ehti vain joku muu tuossa välillä lisäillä, enkä viitsinyt alkaa korjailemaan. Eli lippa on tulossa kiinteästi kiinni ja jos se sen jälkeen joutuu repimään pois niin maalaukset sun muut menee uusiksi. Tästä kyse. Omaa vikaa kun en tarpeeksi selittänyt.

    Vai onko termi gangsterilippa sitten vain säädettäville lipoille.
     

Kerro tästä muillekin!