Gasoline Motor Show 2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Gas-on-line, 11.2.2016.

  1. Jeemu1

    Jeemu1 1st gear

  2. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Todella komea näyttely.
    Kiitoksia hienoista kuvista Buickadi & muut kuvaajat!

    Paljon upeaa kalustoa. Nyt minun huomio kiintyi tähän Buickadin kuvaamaan Fairlane 500 HT ihan nostalgiasyystä:
    [​IMG]
    Lukioaikoinani 1978-80 Kokkolassa liikkui väriä myöten ihan samanlainen Fairlane.
    En tuntenut omistajia, mutta auto oli ahkeraan liikenteessä ja lähti yleensä rivakasti valoista.
    Sitten noin 1980 se katosi ja asiasta liikkui huhu, että se oli myyty Jeppikseen (Pietarsaareen) ja että uusi omistaja olisi suistunut samantien foordilla ojaan katkaisten mennessään puhelinpylvään... Sen koommin en sitä foordia ole nähnyt.

    Muistaakseni Kokkolan Fairlanessa oli 70-luvun lopun tyyliin perä hieman korotettu ja 5-spoke kromivanteet alla. Muuten ihan samannäköinen yksilö.
     
  3. VSPfinland

    VSPfinland 2nd gear

    Gasoline Motor Shown dragrace-osasto oli näyttävin miesmuistiin. Paikalla oli kalustoa kotimaisen kiihdytysurheilun huipulta, hieman uutta, hieman vanhaa, jopa historian havinaa. Ensiesittelyssä nähtiin Mika "tein sen itse" Knuuttilan Plymouth Duster ja ehkä sitä historiaa edusti Jari Pietiläisen omistama (ex Panuma) Dodge Swinger, sekä Isoniemen Timon Street A Kadett. Knuuttilan Duster ja Pietiläisen Swinger valittiin Drag Race Car Top 3:een. Kolmas Top 3 kilpuri oli Kalliomäen Hapen Pontiac GXP Pro Stock.
     
    Jeemu1 ja studio57 tykkäävät tästä.
  4. TN

    TN 3rd gear

Kerro tästä muillekin!