Gemsun ohj.tehostimen vuoto.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja miguli.jalkanen, 21.9.2017.

  1. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Hoips.
    No nyt se myrkyn lykkäs. Alkoi pumpun ja hydroboostin välillä öölivuotoa pukkaamaan. Vuoto ei ole mahdoton mutta sotkee ja parin viikon välein saa lisäillä. Selkeää pissimistä ei letkuista näy. Saako nuita letkuja jostain vai tarviiko ne teettää jossain?
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Itte korjailin hyvällä menestyksellä vuodon pumpun akselin juuresta. Lisäilin tilkan Mag automaattivaihteiston lisäainetta järjestelmään. Sillä on tiivisteitä pehmentävä ja laajentava vaikutus. Motonetistä. Ei tietenkään korjaa rikkinäisiä letkuja.
     
    miguli.jalkanen tykkää tästä.
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Noin käy monesti, jos lisäilee atäffää. Kun vaihtaa öljyn takas psäffään, niin vuoto hiljakseen loppuu. Usein, ei toki aina, jos on oikee vika.
     
  4. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Selvis vuotokin. Letku vuotaa gummin ja metallin välisestä prässäyksestä. Nyt vaan tarttis ettiä uus jostain.
     
  5. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Esim. tuolta -> http://www.rockauto.com/
     
  6. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Ota letku irti, mene johonkin hydrauli-alan liikkeeseen ja pyydät laittamaan siihen uuden gummiletkun niihin vanhoihin metalliputkiin.
     
    miguli.jalkanen tykkää tästä.
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei vaan saa sanoa, että ohjaukseen. Sano vaikka, et mönkkärin tukkikärryn nosturiin.
     
    miguli.jalkanen tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!