Getaway in Stockholm 4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Vani-91, 27.10.2003.

  1. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

  2. Tapi

    Tapi Gearhead

    Jaksoiko joku tosiaan katsoa tuon GIS4:n kokonaan? Lataaminen oli tylsää, saati sitten sama pätkä kuvattuna moneen kertaan eri kulmasta...

    Alussa olleet autoesittelyt olivat ihan ok, ainakin verrattuna itse kaupungilla ajeluun.

    Mistähän osoitteesta kannattaisi etsiä Ghostridereita (ei FTP-osoite!)? Ainakin GR2 traileri vaikutti mielenkiintoiselta..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    GIS 1-4 on ehdottoman hyviä, samaten CRYSTY 1-8, SLEDNECNS 1-6, SPRUG 1-4 GHOST RIDEREITÄ löytyy ainakin 3 eripätkää YM YM
    Saatavuus vaan on heikko, jollei ole yli 100 GT jaossa DC++
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Gis 2 jälkeen kolmonen ei tuntunut miltään.Nsx tuntui niin mopolta Supran ja Cossun jälkeen.Kuvauksellisesti toki toi kolmonen oli sata kertaa parempi. Laitoin just nelosen tilaukseen ja pelkään ettei ole sen vaikuttavampaa kuin kuin kolmonenkaan ajoltaan.C5 on raskas möhkäle ja 350hv ei sitä lennätä ihmeemmin -toivottavasti olis edes manuaali! Kun leffa katsottu laitan kommenttia tulemaan.
     
  5. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

  7. Tuhertaja

    Tuhertaja 1st gear

    Kelkkakohtaus oli hieno... Mut ei kyllä kovin tervettä..
    [​IMG]
     
  8. BRC1

    BRC1 Gearhead

    No niin GIS4 on katottu pariin kertaan ja kuvakulmat senkuin paranee. Kuten arvasin ei ajo ole lainkaan niin agressiivistä kuin GIS2ssa-toisaalta voi olla hyväksikin-kaikesta huomaa ettei riskejä oteta ylemmäärin ja taustajoukkoja varmaan riittää risteyksissä ym. Hienoa on(ruotsissa tajutaan) että vettekin on 6 lovinen manuaali ja kuljettaja (muuten nainen,tai niin ainakin kerrotaan) veivaa keppiä aika urheilullisesti.Onko niillä kalusto loppumassa vai mikä kun sama nsxä on taas pelissä ? Oli miten oli kuskien yhteistyö sujuu hyvin ja maisema vaihtuu.
    Moni netistä loudaaja ei varmaan tiedä että noida dvd kiekoissa on paljon todella hienoa oheismateriaalia ,esim tässä nelossessa löytyy paljon katuskabaa ,katuautoja radalla,GIS teamin koeajo mm 360 ferrari spiderilla,viritetyllä M5lla,Dodge ram pickupilla tms ja koko lenkki vanhalla nurburingillä !!! Eli moraalisesti väärästä toiminnasta huolimatta hienoa materiaalia ja paljon.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei siinä kyllä manuaalia ole valitettavasti.
     
  10. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Taitaa siinä kuitenkin olla
     
  11. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Kyllä siinä Corvettessa minunkin muistaakseni automaatti on, vaikka pakkovaihteita kuski välillä käyttääkin. Enpä tosin ole vähään aikaan pätkää taas katsonut, mutta silti...
     
  12. vakio

    vakio 1st gear

    automaattihan se corvetti oli/on..
    ja jos leffoja tilaatte ni suomestakin saa niitä
    www.promosport.fi tosin toi ei pahemmin street race leffoja hommaile
    muutakun nää pakolliset GIS .. mutta kaikki nää muut radalla pelleilyt löytyy :p mut tossa ois netti saitti mistä voi tilailla dvd leffoja tuning aiheisia semmosia ja vielä suomesta... jos ette tienneet
     
  13. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Olen muuten aina miettinyt, että voivatko nämä "kunikaat" oikeasti pyörittää tuollaista bisnestä ja paistatella julkisuudessa jäämättä kiinni? Siinä vaiheessa kun GiS2 tuli myyntiin, aloin miettimään että kyseisten tilanteiden on pakko olla järjestettyjä ja viranomaisten kanssa yhteistyössä...? Kaikki tuntuisi sujuvan sekä filmeillä että bisneksissä aivan liian helposti.
     
  14. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Yhden ketövein olen nähnyt, en nyt muista monesko mutta oli aika tylsää katseltavaa. Mielenkiintoisempaa on katsoa vaikka toimintaleffojen kunnolla lavastettuja kaahauskohtauksia.

    Kaippa noistakin joku saa kiksejä. Samat tyypit on vissiin penskana ihailleet isoja poikia kun ne kiroilee ja rikkoo pulloja? :odroll:
     
  15. jusssi

    jusssi Gearhead

     
  16. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kyllä se niin on että normaali sukankuluttaja ei todellakaan jaksa kattella moista.Liian pitkäveteistä tuo on, itsellä on kaikki GISit imuroituina ja mielestäni 2 on ylivoimaisesti paras vaikka jenkkiä siinä ei olekkaan.
    Ja olikos se nyt kolmosen avaus helikopterista kuvattuna paras alku musiikkeineen päivineen.

    MrX ja A ovat tunnettuja hemmoja Tukholman Street Race skenessä ollut jo vuosia...onhan se julkinen salaisuus keitä ne on.
    Rahaa pojilla on ja montakin epäilyä on miten pojat kaikki lelunsa rahoittaa tai aikanaan pääsi alkuun..

    Itse testasin parinkin kaverin kanssa toinen ns. normaali jannu joka tykkää hengailla tallilla ja jeesailla ja sekin hiukan tylsistyi Getawaytten kanssa mutta jaksoi katsella loppuun.
    Toinen taasen ei silleen ole kiinnostunu autoista paljoakaan mutta tallilla myös välillä majailee ja piti tylsänä (raskaan sarjan MM-1 titteli taskussa eräästä kamppailulajista) kun ei tapahtunut mitään mutta nosti hattua rohkeudelle mitä kakkosessa esittivät.

    Formuloja meistä ei seuraa oikeastaan kukaan koppiautokisoja ja LeMansia kylläkin.

    Paheellisuudesta en sano juuta en jaata pojilla on myös ollut kannanotto siihen että Stockiksen ympäristöllä on ollut moottoriratahanke käynnissä 40v ja mitään ei ole tapahtunut....tuskin kuitenkaan radan myötä katukisat mihinkään katoaa...siinä on oma viehtäyksensä kunnes nalli napsahtaa.
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

    ankeeta,oli se sit automaatti-heti koko leffa bandiin!
     
  18. kvisit

    kvisit 1st gear

    ketawai

    kokeile hakee dcllä mutta omista sen levyn kyllä oon nähny
     
  19. Drag-on

    Drag-on 1st gear

    Itse "keräilen" Autoleffoja ja omistan kaikki GISsit sekä läjän muita. Noista GISseistä tuo innostus lähti ja sen jälkeen yrittäny kahmia hyllyyn mahd. paljon leffoja. Valikoimasta löytyy niin japsi/euro sekä jenkki huvittelua.

    Meikäläinen ainakin diggailee street racing meininkiä esim: 2fast 2real sekä you got the hit http://www.scandalousracing.com/dvd/

    Onhan noista jotkut aika boring mutta silti...
     

Kerro tästä muillekin!