GlassPackit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 350+350, 25.5.2005.

 1. 350+350

  350+350 1st gear

  Kiinnoistaisi laittaa moiset.
  Eräs myyjä haukkui tehosyöpöiksi. Pitääkö paikkansa?
  Äänien pitäisi olla kivat?
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Glassapckit on sellaset "pakoputkenlaajentuma" vaimentimet, suoraan läpi disainia pikkasen pienemmällä sisäpukella ja ohuella vaimenninosuudella. Ne oli ensimmäisiä performance valmistajia, vanhoja Effectoreita vois kai sanoa glasspack vaimentimiks. Testeissä ne ei oo osoittautunut tehon kannalta ihan kärkipään suorittajiks.
   
 3. kantti

  kantti Gearhead

  Joo, glass packit. Tuttu Street Rod:sta :rotfl:
   
 4. kantti

  kantti Gearhead

  Jari! Meinasin tätä:

  [​IMG]
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Helmi peli! Täytyykin taas pelata. Ei sitä nuoruudessa muuten tota pelatessa tiennyt että pääsee vanhempana rassaan nopeita kiesejä samaan malliin. Eläköön peliteollisuus ja vaikutteet! :p
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Taas ollaan ihan hukassa keskustelun aiheesta... :p
   
 7. kanadanmajava

  kanadanmajava Gearhead

  Jos 2" glass pack -pötkö riittää, niin Motonetista saa Simonsin vaimentajia. Täällä on luettelo: http://www.ray.se/Katalog/UNIVERSAL.pdf

  Micro-malli näyttäisi muistuttavan kovasti 60-luvun vaimentajia. Eivät olleet kovin kalliita, mutta vaimennus ei ole kummoista. Luettelosta löytyy muitakin pienihalkaisijaisia vaimentajia, mutta nämä eivät ole perinteisen glass packin näköisiä (haittaako?).

  Hedman Heddersiltä näyttäisi saavan glass packejä jopa 4" kokoisena. Näitä löytyy ainakin Summitilta: http://store.summitracing.com/
   
 8. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Oma käsitys on, että noiden tarkotus on lähinnä vaimentaa korkeita ääniä putkistossa muiden vaimentimien lisäksi. Meillä on esim. käyttiksen simons katback putkistossa yksi tuollainen lyhyt muiden läpivirtausvaimentimien lisäksi, ja äänet tosiaan yläkierroksilla vaimenee, kuin ilman tota pätkää. Äänistä ei tule ns. "rääkyvät" vaan pysyvät miellyttävinä. Nuo neloskoneiden ylä-äänet kun ei ole mitään musiikkia korville :odroll:
   
 9. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Tuleeks siitä sellanen fart pipe efekti? Köyhempi kaveri tekee saman pingottamalla pakoputken päälle polkupyörän sisäkumin. Jossain testissä päädyttiin sellaseen tulokseen, että n. 60 senttinen pätkä olis optimaalinen.
  Mä oon itekin joskus käyttänyt noita glass packeja lisävaimentimina, ne kun on aika kompaktin kokoiset, menee yleensä sinne minne suora pakoputkikin.
   
 10. fb67

  fb67 1st gear

  Hmmm. Jos noin on niin kuulostaa hyvältä sillä omassa juuri sitä vikaa että isoilla kierroksilla ääni ei ole todellakaan matalaa :)
  Kai tuollaiset glasspackit voi ilman mitään muita vaimentimia laittaa? Ei kai sillä monia kuulu olla! :wink:
   
 11. pas2

  pas2 Gearhead

  Pitääpi kokeilla :D
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

 13. Anonymous

  Anonymous Guest

 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ääni on redhot ? :)
  Osaisikos joku oikeasti sanoa mitä eroa noiden äänessä on esim simmonssin läpivirtaaviin tai esim apple racingin kehuttuihin vaimentimiin?
  Itse en ole kuullut tiettävästi moisen "glasspackin ääniä"
   
 15. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ääni ei ole lainkaan samanlainen. Glasspackien ääni on sellanen papatus, ei pehmeä niinku Simmonseissa tai Appleissa.
   
 16. hagle

  hagle Gearhead

  Jep, ääni on todellakin sellainen papatus. Sopii ehken parhaiten rod&custom ajoneuvoihin, jos pitää luokitella. Mulla on omassa kotterossa tollaset, ja muutamilla kavereilla myös.
  Ja sittenhän on noi Smithyn glass bagit, joiden ääni on suurta herkkua custom hörhöille.
  Simoniz tai muista rallipöntöistä mulla ei oo mitään sanottavaa.
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kuplassahan noita glasspackkeja on käytetty paljonkin
   

Kerro tästä muillekin!