GM 6.5td Vanit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

 1. Bukero

  Bukero Gearhead

  tähän vois vastata tässä järjestyksessä että joo,ehkä,ei..... :poff:
   
 2. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  ^^
  alipaineella toimii suuntaus
  98-> alipainepumpussa on paksumpi akseli
  94 solenoidi on eri
  8)
   
 3. Tuomo_

  Tuomo_ 1st gear

  No sittenhän asia on harvinaisen selvä, kiitoksia!
   
 4. Savaloja

  Savaloja 1st gear

  No tuota mitenkäs kun turbo alkoi yhtäkkiä vislaamaan selvästi kovemmin, kuin aikaisemmin?
  Lisäksi kuuluu myös tasaisessa ajossa tasaisin väliajoin nouseva ja laskeva vislaus?
   
 5. JakeOutlaw

  JakeOutlaw 1st gear

  mullakin on matolaatikko

  "Onnellinen" matolaatikollisen kiviporan omistaja ilmoittautuu ..eli kavereitten kesken junttibussin.. -98 td suoralla 3" savupiipulla, vapaammin hengittävällä suodattimella ym pikkukilkkeillä. ohjelmisto vielä odottaa itseään... :pinup: ja :wc:
   
 6. kojo

  kojo Gearhead

  Softaa peliin vaan niin kone "herää"
   
 7. kuutio

  kuutio Gearhead

  Ja Tohtorin tuotteita uskallan suositella 8)
   
 8. LAURI84

  LAURI84 1st gear

  Vanin "jälkihehku"

  Okei siis ostin -00 vanin 6.5 td.. auton käynnistäessä hehkun valot tuikkii ns. jälki hehkuna käynnistyttyä pari kolme kertaa mistä tällainen toiminta kertoo..haluisin pikaisesti tietää mikä on sillä en halua jäädä tienpäälle.. sitten vielä lisäksi mistäs sais osia tohon lundin gansteri lippaan kun on ne valojen "lasit" ihan haperot...ja ostaisin yhdet 8pulttiset 16 tuumaset vanteet ja auton käyttöohjekirjan tai edes kopion siitä kun kyseistä tuotetta ei metroautolta saa..Niin ja mistäs ootte sitä pumpun boksi tilaillu kun ajattelin itteltäni siirtää ennen kuin jysähtää??

  siihen hehkuasiaan jos tietää syyn ja korjaus keinon saa kyllä heti soittaa päiväs aikaan tai laittaa ihan koska vaan txt viestin 050-3288682
   
 9. Panze

  Panze 3rd gear

  Tökkäsin yv,n noihin hehku / pmd juttuihin liittyen.
   
 10. Nutlass

  Nutlass Gearhead

  Tökkäätkö mullekin...
   
 11. cumminskari

  cumminskari 1st gear

  -00 td vanissa on webasto asennettuna kuskinpenkin kohdalle, vesiletkut littetty takalämppärin putkiin (jota ei ole). Tuntuu ettei lämpöteho riitä. Onko ko. paikka ok? Mielestäni putket on aika pitkät? Mihin paikkaan kannattaisi asentaa, jos toi ei ole hyvä paikka?
   
 12. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  pitääkö tuo jälkihehkutus verhota mystisten yyveiden taakse?

  eikö voida kertoa kaikille, että hehkujen kuuluukin kylmänä tuikkia käynnistymisen jälkeen aikansa ja varmistaa moottorin tasaisempi alkukäynti :odroll:
   
 13. Panze

  Panze 3rd gear

  Elä sinä huutele ku et mistään mittään tiiä
  :rotfl: :poff:
  Saatoinpa jutella muustakin kuin tuosta jälkihehkusta kuten tuossa lukeekin.
   
 14. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  no kyllä minä nyt edes sen tiiän!

  ...etten mistään mittään tiä :oops: :rotfl:
   
 15. Panze

  Panze 3rd gear

 16. LAURI84

  LAURI84 1st gear

  PUMPUN OHJAUS ILMEISESTI

  Hup hei ja tänä aamuna vani sitten sammui ajossa jäin vain miettimään oliko se polttoaine suodatin vai pumppu koska tempun teki ja suodatin vaihtamatta..mutta nythän sen vaihdan..mutta kertokaas tyhmälle ihan saman tien että uskaltaako tuolla pyöriä tässä nurkissa tän 2-3 päivää kunnes saan uuden boksin..ja onnistuuko se tosiaan niin että vaihdan vaan johdonpäähän uuden boksin ja sillä selvä..ajattelin vaihtaa myös siirtopumpun samalla jotta ei sitten sen vuoksi tielle jäädä..
   
 17. kuutio

  kuutio Gearhead

  No elämä on muutenkin täynnä riskejä... mutta tos. uus boksi jäähdyttävään siiliin ja jatkojohdon päähän poistaa yhden vikakohteen..

  ja uus siirtopumppu johon suoraan sähkö (syttyvirrasta ohjaus releelle) niin ei tarvii välittää mahd. kiukuttelevasta ölppäanturista, no kaikkien mielestä tää ei ole hyvä kytkentä esim. mahd. onnettomuustilanteessa..

  ite kuit. sitämieltä että jos oon jossain katollani mutta kuit. tajuissani niin kuit. käännän virrat avaimesta pois... :-?
   
 18. amaz

  amaz 2nd gear

  Re: Vanin "jälkihehku"

  Ainakin Viikin Metrosta löytyi ohjekirjoja vielä vähän aikaa sitten
   
 19. Kesämies!

  Kesämies! 3rd gear

  Minkälaisia työmatka ajoja ajelette vaneillanne? Itseäkin polttelis laittaa vani mutta alla on nyt pieniruokainen vähillä kilometrillä varustettu mese ilman mitään probleemaa. Työmatkaa on 130km mutta vain joka neljäs vuorokausi tarttes ajella. Kulutus on vaan vanissa kolminkertainen verrattuna meseen.. :cry:
   
 20. LAURI84

  LAURI84 1st gear

  ohjekirja ja työmatka

  8)
  Niin sitä ohje kirjaa ei löytynyt kun soitin numeropalvelun kautta metro autoon ilmoittivat vain että ei oo ei minkään kielisenä etkä saa !!
  Että jos joltakulta löytyy ylimääräinen tai jaksaisi kopioida mulle sen saati tietäs nettisivun jossa se on niin vihjeitä tänne suuntaan..kiitos.

  Mun työmatka vaihtelee kun olen rakennusalanyrittäjä ja kiskon kohtuu kokoista "kaappia" joka on täynnä alumiinitelineitä mukanani about 2 kertaa viikossa ja sitten kun on helppoa että koko porukka mahtuu samaan autoon ja työkalutkin kulkevat vielä sulassa suvussa mukana niin en vois mitenkään käyttää mitään pikku mersua..aikanaan kun kun olin vieraalla töissä väänsin verottajan kanssa kättä siitä miksi en voisi kulkea julkisilla mutta kun pyysin täti ajattelemaan minut naulapyssyn,akkukoneenen,sirkkelin yms kanssa linja-autoon ymmärsi yskän vallan hyvin..Ja yksi aikaisemmista pomoistani sanoi hyvin aikanaan todetessaan että polttoaine on halpaa niin kauan kuin sitä saa huoltoasemalta..
   

Kerro tästä muillekin!