GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. hoge

    hoge 1st gear

    Jaahas. Enteileeköhän jotain suurempaa kun käynnistäessä jätti vikavalon päälle ja tuntui että lähtee kakkosella liikkeelle. Vissiin joku vikatila oli päällä. Muutaman kerran kun oli käynnistänyt niin valo sammui. Joskus sytyttäny valon, mutta silloin on käynnistyksessä ollut jotain häröä kanssa, ei muita vaikutuksia. Pitää varmaan lukea vikakoodit tuota pikaa....
     
  2. Panze

    Panze 3rd gear

    Jos tänneppäin eksyt niin poikkea käymään. Kurkataan mitä koodia se on pukannu.
     
  3. julmajari

    julmajari Gearhead

    olisko ideoita? pienen akkujumpan jälkeen ajonestolaite ei reagoi kakeen eikä lukot aukee oven napista, menee kyllä lukkoon, oli kylla aiemmin jo jotain outoa kun käynnistyksen jälkeen auko itekseen lukkoja muutamia kertoja, onko oma sulake jossain tms?
     
  4. jiiär

    jiiär 1st gear

    Miten ootte kiinnittäny vaniin lasten turvaistuimet sikaosastolle?? Turvaistuinhan pitäis tulla kiinni 3-pistevyöllä. Takana on ergonominen lankkupenkki ja lannevyöt pelkästään. Täytynee varmaan hommata käytetyt 3- pistevyöt ja alkaa niitä soveltaa tohon -98 vaniin. :odroll: Nyt toinen penkki on edessä ja juniorin penkki takana on vielä sellanen missä on omat vyöt. Tarkoitus olis laittaa molemmat tenavat takapenkille omille puolilleen istumaan. Löytyiskös joltain jopa kuvia 3-pistevöiden asennuksesta uuskoppaseen vaniin.?
     
  5. Hemiva

    Hemiva 3rd gear

    Kiinnostai kans samasta syystä, et löytyykö sieltä valmiita pultin paikkoja seinistä? Ei viitsis huvikseen purkaa, kun on tota subbaria vähän kohdalla niillä main...
     
  6. LUPPA84

    LUPPA84 1st gear

    Ne lasten istumet..

    Ainakin mulla -00 kuormuriksi katsastetussa on reinoilla 3 piste vyöt ja vain keskellä lannevyö...muttajos joku haluaa kuvia vyöden ratkoisusta niin voin ottaa ja lähetellä..mutta rullathan on mulla kiinni penkin rungossa ja ylmäässä vain ns silmukka jossa vyö kääntyy..ne "silmukoiden" päät on kiinni väliseinän tavaratilan puolella käsittääkseni ihan alkuperäisissä paikoissa..(siis kierteet valmiina) ja menee siinä takana selkämenosuuntaan istuinkin ihan hyvin kesipaikalla ja saa vielä tukevasti kun ne alaspain tulevat etureunan vyöt saa kiinni tavaransidonta lenkkeihin..

    Auttakaas te puolestanne mua ja kertokaas mistä saisin keskiö kupi/ suojat sellasiin 3 puolaisiin aluihin joita näkee monissa vaneissa Sub urbaneissa.. multa kun moiset puuttuu.. :pinup: [/code]
     
  7. Miksupete

    Miksupete 1st gear

    Löytyykö keltään -98 vaniin apparin sivuikkunaa?
    050-3464501
     
  8. JakeOutlaw

    JakeOutlaw 1st gear

    Pikaisen arvion mukaan tuo 6.5 td vanin paisarissa oleva jäähd.nesteen riittävyyttä tarkasteleva anturi olis nyt sit pimeenä... (nestettä on mut valo palaa..) voiko sen palikan vaihtaa ja miten ja mistä sen saa ostaa ????? yst.vast. mahd. pian ! Prkle !!! :mad:
     
  9. LUPPA84

    LUPPA84 1st gear

    Kääk nyt tarvittas apua ja äkkiä

    Tuo niin rakas työ kaluni päätti tänään ruveta pitämään vähän saman tyyppistä ääntä kuin laittaisi pahvin palan fillarin pinnojen väliin..ääntä ei kuulu kun ottaa moni ura hihnan pois mutta muulloin kuuluu keulasta päin katsottuna ääni kuulu minusta oikealta..mutta olisiko mahdollista että se olisi alipaine pumppu vai pitäisikö sen särkymisen sytyttää vikavalo? toisaalta kuuluko "flektin" viskossa olla löysää sillä se ainakin hiukan heiluu..vai voiko tosiaan olla mahdollista että ääni kaikesta huolimatta tulisi kampiakselin ekalta laakerilta joko rupeisi resoinoimaan vasta rasituksessa..moni urahihna on vaihdettu uuteen..Varmoja tietoja saa soittaa 8-19 ihan mikä päivä vaan numeroo : 050-3288682 tai tökätä sähköpostilla olis kiva jos sais hiukan apuja..
     
  10. Savaloja

    Savaloja 1st gear

    Katoppa onko siinä alipainepumpun kellon keskellä oleva venttiili (vai mikä mökkylä lienee) kunnolla kiinni. Mulla se putosi ja kalvo paistoi siitä reiästä ja läkytti aika äänekkäästi. Samalla tietysti katosi alipaineet -> turbo pois pelistä ja samoin tuulettajan läpät. Ei sytytä vikavaloa välttämättä heti.
     
  11. kaide_n

    kaide_n 3rd gear

    Mistä se öp anturin oikein löytää 97 td vanissa kun se pitäs vaihtaa eikä sitä löytynyt??
    Meneekö alipainepumpusta letkuja muualle kuin johonkin liittimeen mikä jakaa hukkaportille ja ilm lämmönsäätimille? nim.vaihdoin turhaan ap pumpun...
     
  12. HRTP

    HRTP Gearhead

    muistaakseni se ÖP anturi löytyy siitä koneen takapuolelta kansien välistä,mulla on ihan sen vaihtoa varten tehty oma työkalukin joka on helppo itsekkin tehdä :D
     
  13. kaide_n

    kaide_n 3rd gear

    Eli ei ilmeisesti kovin veemäinen vaihtaa kun ei ole jäänyt tarkasti mieleen.. :)
     
  14. HRTP

    HRTP Gearhead

    eninten mulla meni aikaa tuohon työkalun tekoon silloin kun sen vaihdoin omaan kulkupeliin :rotfl:
     
  15. rengaw

    rengaw 1st gear

    Mikäs tohon kulkineeseen (97 chevy van) iski kun auton käynnistää niin pakkaa nuo kierrokset hieman ryntäämään, vaikka ei polkimeen koskekaan ja hehkukin vilkauttaa 4-5 kertaa ns. jälkihehkuna?
     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    Mikä on hieman ryntäämään? jos jää kuitenkin siihen tonniin tai alle niin oisko lämpötilaanturi kypsyny? jos se kuolee niin että näyttää tietsikalle liian isoa vastusarvoa niin tietokone luulee että on kylmempää kuin onkaan ja sen seurauksena pidentää esihehkutusta, jälkihehkuttaa enempi ja lisää ennakkoa ja nostaa tyhjäkäyntiä..
     
  17. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  18. rengaw

    rengaw 1st gear

    Kierrokset nousee hetkellisesti juurikin tuohon suuruusluokkaan...mistäpäin autoa sen anturin löytää ja onko mahdollisesti itse korjattavissa oleva?
     
  19. kojo

    kojo Gearhead

    Se on kiinni siinä termostaatin jalassa, eli koneen edessä, termarikopan apparin puoleisessa haarassa.
    Kannattaa ainakin kattoa et liitin ei oo hapettunu ja on kunnolla kii, varsinkin jos se lukitusklipsi on poikki..
    Lisäselvityksenä sanottakoon nyt saman tien että mittarilla on oma anturi joka on eri paikassa.
     
  20. rengaw

    rengaw 1st gear

    Vaikuttaakos vielä jokin muu tuohon hehkuun, kun tänään aamullakin laitto vielä 6 kertaa jälkihehkua? Ei ollu anturinvaihdolla mitään merkitystä tuohon hehkutukseen, jos taas jättää anturin johdon auki, niin silloin tyhjäkäynti jää korkeammalle eli ilmeisesti yhteys anturiin on kunnossa. Vai onkos se mahdollisesti kiinni tuosta ruiskun boxista...se on muistaakseni vaihdettu n. vuosi sitten edellisen omistajan toimesta eli voikos sen vaihdon jotenkin sössiä siten et koneessa olekaan kaikki ihan kunnossa.
    Nimim. vastahuollettu auto jossa oli ilman suodatin vaihdettu varmaan joskus 150t km sitten ja laatikkoöljyt oli varmaan samaa ikää.
     

Kerro tästä muillekin!