GM 6.5td Vanit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

 1. cam78

  cam78 3rd gear

  Hinausvakuutus kannattaa pitää voimassa
  Ellei siellä oo vaan joku jarruvalo vika.

  Sehän kuuluu normivakuutukseen eli se puoli on kunnossa.
  Jarruvalotkin pelittää ihan ok.
  Oli edellisen pumpun vaihdon jälkeen ajettu parikytdonaa kun cruise lopetti toimimasta ja silloin kun olis heti tehny pumppu rempan niin se taas olisi edessä kilometrien mukaan.Eli on säästetty yks remppa kun on ilman vakkaria päästelty menemään.
   
 2. Gerball

  Gerball 3rd gear

  Tuohon cruisen katkomiseen kandee myös kokeilla ajaa ilman valoja. Tiedän oman tapaukseni lisäksi 2 muuta vania joissa takavalojen maadoitus toimii/ei toimi jolloin takavalot pyrkii kunnollisen maadoituksen puutteessa maadoittamaan jarrun virtapiiriin jolloin cruise lyö pois päältä.
   
 3. Savaloja

  Savaloja 1st gear

  Mulla oli välillä sellaista oiretta että kun vilkutti vasemmalle niin cruise pomppasi pois päältä. Niin ja vilkussa oli muutenkin rytmihäiriöitä.
   
 4. rengaw

  rengaw 1st gear

  Tässä kun on ajellut muutaman päivän turbon kanssa, niin jättääkö hukkaportin venttiili tai ne muut ahtoja määrittävät osat vikakoodeja toimimattomuudestaan? Aattelin vaan kun tuntuu et välillä kone jättäis ahtamatta, lähinnä pidemmän ajelun aikana. Täytyy nääs kattoo kaikki paikat kuntoon ennen uuden ohjelman noutoa....
   
 5. Tuomo_

  Tuomo_ 1st gear

  Sopis toi sun välillä ilmenevä ahtojen puute vialliseen turbon solenoidiin... Mulla on parikin hajonnut niitä, kylmänä toimii, lämpösenä kiukuttelee.
   
 6. kojo

  kojo Gearhead


  Eip.
   
 7. rengaw

  rengaw 1st gear

  Anteeks ny tyhmyyteni mut onkos se turbon venttiili siinä apparin puolen venttiilikopan päällä boost solenoid vai blow off valve?
   
 8. Panze

  Panze 3rd gear

 9. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Kertokaapa tyhmälle,että mitä se vakkarin toimimattomuus vaikuttaa kyydin loppumiseen.Itellä toimii yleensä ,mut joskus ei ota toimiakseen sitte millään.

  Kerrottakoon,jotta reilu vuoden vanha ruiskupumpuu ja samoin poksi.Oli kyllä reilu vuoden vanha alipainepumppuki ja tuli kaikki romut pihalle.Kiinalaista laatu tavaraa.
   
 10. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Tarkennetaan,jotta kyse 95,v Subbarista.
   
 11. Panze

  Panze 3rd gear

  Pmd saattaa oirehtia myös vakkarin toimimattomuutena. Tosin vaikuttaa siihen moni muukin homma kuten esim aiemmin mainittu jarruvalo häiriö / jarruvalokytkin.
   
 12. rengaw

  rengaw 1st gear

 13. rengaw

  rengaw 1st gear

  Mikäs noissa on erona? saa mainostaa vaikka yv:llä jos ei julkisesti kehtaa!
   
 14. kojo

  kojo Gearhead

  Molemmat on GM:n vakiosoftasta muutettuja ja kumpikin on tehny ite omat karttansa sinne softaan.
   
 15. cccbs

  cccbs 1st gear

  saranan suojamuovit

  onkohan kellää tietoo mistä saa ostaa 99 mallin vaniin noihin oikean puolen sivuoviin noita saranan suojamuovia? ja mitähän ne maksaa?
   
 16. rengaw

  rengaw 1st gear

  Us-centerillä näyttäs olevan noita suojamuoveja hintaan 20€/kpl.
   
 17. cccbs

  cccbs 1st gear

  kyllähän on kulta halpaa vaikka kilohinta on kuulemma noussu.on tuolla muovilla jalostusarvoo........no hyvä että saa edes jostain.
   
 18. hoge

  hoge 1st gear

  Outo oireilu näin kuumalla kelillä. Kaasu pohjassa ei meinaa tapahtua oikein mitään, ei vaihda pienempää vaihdetta ja kiihtyvyys on heikkoa. "Voima"savua näyttää tulevan kyllä pakoputkesta. Ei polta vikavaloa. Ihan niinkuin olisi tukossa tms. Mutta sitten taas voi toimia seuravaaksi ihan normaalisti...
   
 19. Panze

  Panze 3rd gear

  Veikkaisin turbon solkkua viaksi. Noita tuntuu näin kuumilla keleillä menevän jostain syystä enempi.
   
 20. sulo200

  sulo200 1st gear

  o

  Oliskohan menny alipaine pumppu,kun ei toimi lämppärin säädin ja vikakoodia pukkaa 0236,eli turbon a virtapiirin alue/toiminta ongelma.
  Minkälainen systeemi on kyseessä -99 vanissä,kun ei rokki autosta eikä ss dieselistä löytynyt ,kuin vanhempaan malliin pumppuja
   

Kerro tästä muillekin!