GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. Kauhee Sairaus

    Kauhee Sairaus 1st gear

    Ai niin. Pyydä, että Panze tai Kojo ottaa softasta pois ajoneston.
     
  2. J.Dilen

    J.Dilen 1st gear

    Kiitoksia jo näistä vinkeistä.Täytyy ajan kanssa perehtyä tuohon vehkeeseen.Se hankaava ääni kuulostaa jokseenkin siltä ,kuin jokin esine pyörisi liian väljän akselinsa ympäri todella kuivilla laakereilla.Ja ääni kuulostaa tulevan jostain siitä lämmönsäätönappuloiden takaa.Täytyy jokatapauksessa kurkata ainakin sinne mittariston taakse kun puolet mittarn valoista pimeänä.Ja jos matkalla osuu kohdalle se varoitussummeri niin se saa osansa mun energiasta.Täytyy siihen auton alla olevaan akkuun kanssa hieman tutustua kun siitä olisi lyhin matka vetää ne vahvarin virratkin.Pakko vielä sanoa ,että on vani vaan paljon enemmän auton tuntuinen kuin edellinen autoni joka oli 09 Vito bussi.
     
  3. Kauhee Sairaus

    Kauhee Sairaus 1st gear

    Jep. Noi Vuitot on sellaisia naisten kauppalaukkuja verrattuna Vaneihin.
     
  4. J.Dilen

    J.Dilen 1st gear

    Iltapäivällä kun oli hieman laatuaikaa eli sain olla auton kanssa kahden niin askartelin aurinkolipan markerit toimimaan.Helppo homma kun olin tilannut Jari Mäeltä uudet lasit rikkinäisten tilalle ja tarvikeliikkeestä kipaisin lasikantapolttimoille kannat ja piuhat kuumaliimalla lipan alle piiloon.Ja johdonpätkiin jotka jo tulivat lipan alle ,niistäkin löytyi virtaa jo valmiiksi.Nyt loistaa lamput kirkkaina.Siihen kattoverhoilun purkuun olisi kiva saada jotain aloitusvinkkejä.Sille keskikonsolin nappulalle jossa lukee jotakin auxiliary lights ja jotain low beam juttuja en keksinyt mitään virkaa.onko näissä ikkunalistan alla alunperin jotain valonauhoja niinkuin oli vanhoissa vaneissa?
     
  5. amaz

    amaz 2nd gear

    Eikös se auxiliary lights nappi konekopassa oo alkuperäisten (=Starcraftilla asennettujen) etusumuvalojen kytkin
     
  6. BaTTman

    BaTTman 1st gear

    Tai takatyövalon kytkin.
    Ja se toinen akku on auton alla, kuskin puolella vähän penkin takana runkopalkissa.
     
  7. rengaw

    rengaw 1st gear

    Mä vedin siihen varoitussummerin päälle vaan jesaria niin siitä tuli sellainen mukavan vaimea, ni ei sit jää ne valot vahingossa päälle. Muistaakseni se summeri oli rattipylvään oikealla puolella kojelaudan alareunassa (olisko ollu tupakka-askin kokoinen laatikko?).
     
  8. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    Mulla on siinä konekopassa takasumuvalon kytkin ja korkeudensäätö valoille. on merkattu ihan symbooleilla. Se summeri on aikas v.. mäinen kun ei voi parkit päällä istuskella autossa kun summeri huutaa kokoajan. Enpä oo keksinyt miten parkit jätetään päälle ilman summerin huutoa. Teippi kyllä vaimentaa kummasti.
     
  9. amaz

    amaz 2nd gear

    Väännä mittarivalojen himmennin himmeimmälle
     
  10. J.Dilen

    J.Dilen 1st gear

    Siinähän on kahdenlaista mökää kuultavissa.Toinen on se kun avaimet laittaa virtalukkoon ja toinen valoista.Onko ne molemmat äänet siitä samasta riivatun rasiasta?
     
  11. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    Samasta tulee
     
  12. J.Dilen

    J.Dilen 1st gear

    Illalla tutkiskelin niitä mökäpurkkeja niin rattiputken oikealta puolen löyty sellanen musta tupakkiaskin kokoinen kapistus josta lähti aikamoinen meteli.Jarrupolkimen yläpuolelta löyty se vihreä mokkula joka oli äänekkäämpi.Vetelin erkkaa ympärille kumpaankin niin jopas muuttui hiljasemmaksi.Oliko niin ,että ne kummatkin purkit vois halutessaan heivata helvettiin ,ilman ,että ne vaikuttaa mihinkään?
     
  13. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    Onko kellään tietoa saako näihin takaovien alareunan korjauspaloja ? Kyselin SWT:stä muttei ei loytynyt.
     
  14. amaz

    amaz 2nd gear

    Joskus viime syksynä metsästin itse eikä tuolloin löytynyt mistään, pokattiin suorasta pellistä sillon
     
  15. hellsten

    hellsten 3rd gear

    Olis yks kymysys vanin 6,5td perä ööleistä. Mulla on tossa kaapissa kitkalukko perä ja olen vaihtamassa öljyjä, eli sinne laitetaan lisäaineilla olevaa öljyä? entäs jos lisäaineella olevaan öljyyn ostaa lisäks sen pikkusen purkin lisä ainetta, niin tuleeko siitä lukosta pitävämpi?
     
  16. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jos jättää sen lisäaineen pois, niin sitten tulee pitävämpi ja ehkä jossain vaiheessa rikkinäinen.

    Se on lisäliukastetta se lisäaine.


    EDIT: koskee siis nimenomaan kitkalukkoa eli LSD-lukkoa (limited slip differential).
     
  17. amaz

    amaz 2nd gear

    Eipä taida olla kitkalukkoa vanissa, eli ei tartte lisäainetta
     
  18. hellsten

    hellsten 3rd gear

    g80 löytyy rpo koodista ja perässä ei ainakaan ole käkikello/ kynsilukkoa. Heitin sinne 80-90 LS öljyt merkkiä valvoline
     
  19. hellsten

    hellsten 3rd gear

    Niin Ja semmonen kysymys, että onko tossa joku sähköhäiriö vai ominaisuus semmonen kun laittaa auton käyntiin niin valokatkaisija on nolla asennossa valot palaa mutta kun laittaa käsijarrun päälle nin sammuu. Valot päällä toimii ihan normaalisti käsijarrupäällä.
     
  20. amaz

    amaz 2nd gear

    Onko euro- vai jenkkimalli?
     

Kerro tästä muillekin!